Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kim derse bir şey yapmam yalannnnn![]()
Bakarsın belki İstanbul’da da olabilirİstanbul'da olsadin olurda ankarda olduğun için sıkıntı
Bence çok fazla bekletmemek lazım yıldızları saymak lazım biran önceÖnce pozunu bozmadan bi sigara yakar kadehimdeki içkimden bir yudum alır izler arkasından “yıldızlarda kayar durmaz yerinde” ❤![]()
Bence çok fazla bekletmemek lazım yıldızları saymak lazım biran önce
bence de Ankara yansın yıldızlar sayılsın
şimdiden yanmaya başladı bile desem Ankara
![]()
Tabiki neden olmasın beklerim bende merak ettim şimdi bu kadar beğenildiğimi dile getiren birisiyle heyecan ve libido tavan bi şekilde görüşmek fazlasıyla isterim.yansın Ankara
Bu arada Ankara ya iş seyahatlerim olacak yakında inşallah sizide yakından takip ediyorum çok beğeniyorum
Müsait olursanız sizden randevu almak gibi süper fikirlerim var ❤
En kısa sürede görüşmek ve libidoları tavan yaptırmak dileği ile mutlu ve sağlıklı kalınTabiki neden olmasın beklerim bende merak ettim şimdi bu kadar beğenildiğimi dile getiren birisiyle heyecan ve libido tavan bi şekilde görüşmek fazlasıyla isterim.Teşekkür ederim
![]()
Dileklerimiz karşılıklı ozaman teşekkür ederim sizde mutlu sağlıklı ve bol enerjili kalınEn kısa sürede görüşmek ve libidoları tavan yaptırmak dileği ile mutlu ve sağlıklı kalın![]()
Teşekkürler fazlada abartmayalım ama o kadar değilAnkara'da bulunan RÜYA hanımefendi ne istiyorsa onları yaparım, ne eksik ne fazla.
Ne yapmazsın sorusu, daha doğru soru olur muş.
Günaydın tatlım biraz geç oldu amaGünaydın rüya hanım muhteşemsiniz bu arada
Neye sebep olacağımıza bağlıŞimdi yazarsam ban sebebim olursun![]()
Kısmetse yaşayalım ozaman olmaz mı?Ayıp ayıp söylenmez ancak yaşanır![]()
Kısmetse yaşayalım ozaman olmaz mı?![]()
Ahahaha yazma sen öyle şeylerŞimdi yazarsam ban sebebim olursun![]()
Sarılırım sım sıkı üsüme diye![]()
Neler yapilmazki![]()
haklısınız sizin gibilere pirim vermemek lazım ne kadar boş ve işsiz biri oldugunuzu kanıtlamış oldunuz anlaşılan cebinizde paranız yok dışarıda görseler yüzünüze bakmazlar ama kendinizi burada köşe yazarı zannediyorsunuz nereden geliyorsa bu kadar cesaret şaşırtıcı sizin gibiler anca uzaktan seyir eder ce milleti lekelemeye çalışırlar haklısınız bu yazınızla nasıl bir karektere sahip olduğunuz ortaya çıkmış oldu fazla belli etmeyin kendinizi size tavsiyem fazla üzmeyin kendinizi seviyeniz bu kadar sizinSelam dürüstlükten bahsetmişsiniz ama twitter üzerinden 3 saat görüşmeye 1.000 TL diyorsunuz ama forumda 1.500 TL yazıyor.Forumdan görüşmeye gelenlerin suçu nedir ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!