İstanbul - Kadıköy'den...(İlk fotoğraf HDR çalışmasıdır)
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #1 İstanbul - Kadıköy'den...(İlk fotoğraf HDR çalışmasıdır)
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #2 Yine ilk fotoğraf HDR, güzel bir manzara ve müzisyenler.
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #3 Ebru Atay' Alıntı: Fotoğrafa oldukça meraklı biri olarak beğendim ve hatta fotoğraf çekmeyi özlediğimi farkettim. Genişletmek için tıkla ... Ara ara resmen ihtiyaç duyuyorum ben de. İsteğimde süreklilik olsa meslek olarak edinebilirdim
Ebru Atay' Alıntı: Fotoğrafa oldukça meraklı biri olarak beğendim ve hatta fotoğraf çekmeyi özlediğimi farkettim. Genişletmek için tıkla ... Ara ara resmen ihtiyaç duyuyorum ben de. İsteğimde süreklilik olsa meslek olarak edinebilirdim
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #4 İlk fotoğraf Tayland - Koh Phangan'dan, diğeri de o civarda yakaladığım sevimli bir arkadaş
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #5 zabeat' Alıntı: İlk fotoğraf Tayland - Koh Phangan'dan, diğeri de o civarda yakaladığım sevimli bir arkadaş Ekli dosyayı görüntüle 16198Ekli dosyayı görüntüle 16199 Genişletmek için tıkla ... Yanlışlık oldu pardon Koh Samui.
zabeat' Alıntı: İlk fotoğraf Tayland - Koh Phangan'dan, diğeri de o civarda yakaladığım sevimli bir arkadaş Ekli dosyayı görüntüle 16198Ekli dosyayı görüntüle 16199 Genişletmek için tıkla ... Yanlışlık oldu pardon Koh Samui.
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #6 Bunlar da karışık. Denizcinin gelin arabası, köyden babaanne manzarası ve gemideyken Mississippi Nehri'nden çektiğim bir kare. Şimdilik bu kadar.
Bunlar da karışık. Denizcinin gelin arabası, köyden babaanne manzarası ve gemideyken Mississippi Nehri'nden çektiğim bir kare. Şimdilik bu kadar.
Çevrimdışı zabeat 14 Nis 2010 49 1 Cinsiyetiniz nedir? 26 Eki 2013 #7 Ebru Atay' Alıntı: Hakikaten ihtiyaç duyuluyor, huzur veriyor resmen fotoğraf çekmek. Benim özel köşemdeki çekimlerime de bakmanızı öneririm Genişletmek için tıkla ... Sanırım bu post'la aynı anda ben de sizin başlığınıza bir yorum bıraktım
Ebru Atay' Alıntı: Hakikaten ihtiyaç duyuluyor, huzur veriyor resmen fotoğraf çekmek. Benim özel köşemdeki çekimlerime de bakmanızı öneririm Genişletmek için tıkla ... Sanırım bu post'la aynı anda ben de sizin başlığınıza bir yorum bıraktım