Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Karakız Toprak Hanımla ilk görüşmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rober

Normal Üye
13 Şub 2020
14
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Ozel kisimlarla alakali da soyleyebilecegim; duzenli spor yaptigi icin fizigi gercekten cok iyi. Ben yatakta tecrubesiz oldugum icin ve bunu programi yaparken belirttigim icin kontrolu cok gecmeden kendisi aldi sagolsun 😅 iyi ki de aldi, ben nefes kontrolsuzlugumle epeyce cebellestim cunku, nefes kontrolumu duzenlemek adina yoga, meditasyon, fitness ne varsa basliyorum bugunden itibaren 😂 ozellikle 2.seans basinda sirt ustu yatip yaptigi oralde 5 sn kadar şaşı kalmis olabilirim 🫠 benim acimdan 2 seansta da hersey gayet tatmin ediciydi, yazarak anlatmaya calismak yasadiginiz hisler icin yetersiz kalir, deneyimlemenizi oneririm.

Yaklasik 3,5 saat kadar kendisi evinde beni misafir etti. Bunun saniyorum 1-1.5 saatinde sohbet etmisizdir. Ben bu zaman diliminden de ayrica cok memnun oldum. Kendisiyle hayata dair bir cok konudan konustuk. Salt seks odakli bir paylasim yapmak yerine gorusmelerin bu sekilde gecmesi, filtresiz sekilde konusabilmek insana farkli bicimde de cok iyi geliyor diye dusunuyorum.

Keyifli sohbeti ve beni evimdeymisim gibi hissettirdigi icin kendisine tesekkur ederim. Cok tatli, cok net, ici disi bir bir insanla tanismis oldum. Kabul ederse umarim tekrar gorusme sansimiz olur. Sevgiler 🌸

rober

Normal Üye
13 Şub 2020
14
38
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok büyük tufaya getirdin beni olmadı böyle, sohbet ettigimiz zamanlari postalar, mailler ne guzel degerlendirirdim ben 😂😂😂

Saka bir yana hersey icin cok tesekkur ederim, cok tatlisin, sevgiyle kal 🌸

Moderatör tarafında düzenlendi:
14 May 2022
80
85
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok samimi bir yorum , yazan arkadaşa teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar