- 14 Eki 2019
- 822
- 1,614
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün çok isteyip bir türlü uygun zamanı bulamadığım Defoya misafir oldum.Takipteyim aslında beni kendine çeken birşeyler vardı.Keşfedilmesi gerekiyordu.Farklı bir tarzı,üslubu belki merak uyandıran çehresi.gidip görmeliydim.Hayat ertelemeye gelmez.Birazda düşük moddayım şubat ortasından beri 1.5 senedir öfkeli ve çalkantılıyım.Defo kapıyı açar bir şaşırdım,güzelliğinden gözlerimi kaçırdım.Afalladım.Elimi,yüzümü yıkadım.Ne içersin dediğini duydum.Tekrar baktığımda vay be dedim bu ne güzellik
Uzun zaman sonraforumda gördüğüm en güzel yüzlü,fizik hatları ve bakışlarıyla etkileyici bir bayan..Türk kahvesi çikolata ve diğer ikramlıklar eşliğinde başladık sohbete.Birbirimize ısınıyorduk.Benim için seçtiğin kıyafet,rengi,çorap ayakkabılar beni benden aldı ona götürdü
Koltukta kıvrımlar,bacaklar yakınlaşmalar beni ısıttı.Kendimi duşta buldum.Döndüğümde beni oda da bekliyordu.Dudaklarına yapıştım,aynadaki manzarasına da karşı koymak çok güç.Teni çok hoş,etkileyici kokuyor.Öpülmedik yeri kalmadı.Bakışları,ilişkide göz teması keyif alışı,bedenlerin bedenleri hissetmesi öpmeye,doyulmuyor.Yaşamaya değer.Kalçalar,göğüsler,kıvrımlar,bacaklar,ayakları bedenine yenik düşmemek elde değil
Yatakta sırt üstü uzanırken ki manzarası unutulmazlarımdan oldu.Oralı,üzerimdeyken hissettirdikleriyle her anı yeterince arzuluydu.Sıkılmadan,akışına bırakıp hiç mod düşürmeden ilişki yaşattı.İsteklerime karşılık verdi,uğraştı,ilgilendi.Yatak sohbetimizde sadeliği,yakınlığı,sarılması unutamadığım olacak.Farkındalık yaşattı ve iyi hissettirdi.Zeki bir kadın,doğal,yaklaşıma önem veren biri.Forumda benim gözümde fizik,hat ve kıvrımları,yüzü ve benimle ilişki uyumu ile bende en yukarı bulutlara oynar.Özgüvenli kişiliği,kendine has duruşu,aurası ve iyi kalbi gibi samimiyeti yüzüne yansımış
Uzun süre sonra ayaklarım geri geri gitti.Bitmesin istedim istemsizce.Çünkü,ruh,beden,mental yönden iyi hissettirdi.Defo çıtayı çok yükseltti bendeki herkesi de etkiler kadın olarak
Ben tanıştığım için çok mutlu oldum,iyi ki tanıştık,iyi ki geldim dedirtti
Misafirperverliğin,ilgin,dostane sohbetin,kız arkadaş hissiyatı yaşatman ve yaşattığın çok özel anlar için çok teşekkür ederim
Sevgiyle….
Dip not;başlık yakışacağını düşündüm sevdiğimiz bir şarkı defoya gelsin.