Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaplanlarla ikinci round

Zaferden Çevrimdışı
3 Kas 2022
65
205
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size samimi bir itirafta bulunayım, hayatımda farklı deneyimlerim oldu ama Öykü Hayal ile birlikteliğimi hiç biriyle kıyaslayamam. Nirvana ulaşıyorsunuz adeta ama maalesef bağımlılık yapıyorlar. Gerek samimi sohbetlerini gerek Çift Kaplan Saldırışını özlüyorsunuz. İstanbul’un Anadolu yakasında yaşayanlara uzun bir yol olsa da gittiğinize değiyor.

Bir önceki görüşmem de DM’den en çok sorulan soruya cevap vereyim, Evet bir birleriyle de ilişkide oluyorlar. Siz yandan kendilerine eşlik edebilirsiniz ya da merkezde kalıp Nirvana’ya ulaşabilirsiniz.

Yol bana çok uzun olduğu için her zaman o taraflara geçemiyorum ama bir daha fırsat yaratmayı dört gözle bekliyorum.

lostparadise

Normal Üye
21 Şub 2023
5
4
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size samimi bir itirafta bulunayım, hayatımda farklı deneyimlerim oldu ama Öykü Hayal ile birlikteliğimi hiç biriyle kıyaslayamam. Nirvana ulaşıyorsunuz adeta ama maalesef bağımlılık yapıyorlar. Gerek samimi sohbetlerini gerek Çift Kaplan Saldırışını özlüyorsunuz. İstanbul’un Anadolu yakasında yaşayanlara uzun bir yol olsa da gittiğinize değiyor.

Bir önceki görüşmem de DM’den en çok sorulan soruya cevap vereyim, Evet bir birleriyle de ilişkide oluyorlar. Siz yandan kendilerine eşlik edebilirsiniz ya da merkezde kalıp Nirvana’ya ulaşabilirsiniz.

Yol bana çok uzun olduğu için her zaman o taraflara geçemiyorum ama bir daha fırsat yaratmayı dört gözle bekliyorum.
Merhabalar, yorum için teşekkürler ben Ankara'dan sırf Öykü ve Hayal için gitmek istiyorum. Ama foruma yeni üye oldum ve referansım yok. Birde whatsapp üzerinden mi iletişime geçeceğim arayacak mıyım bilemedim. Yardımcı olur musun bana bu konuda.

Şimdiden teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar