Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaplanı Tadacaksın - Aylin

Krmfth Çevrimdışı

Krmfth

Normal Üye
27 Eyl 2019
28
70
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Merhabalar ,

Kimileri vardır kişinin sayfasına 2 fotoğraf ve telefon numarasına bakar kimi insan vardır, kişinin yazdığı diğer yorumlara kadar okur. Bende okumayı sevdiğim için
En detaylı okuma Aylin hakkında oldu. Hakkında yazılanlar ile edebi bi eser ortaya çıkarılabilir bi editör buradan para kazanabilir. Hakkında yazılanları sonuna kadar hal ediyor ve hakkını veriyor...

Her insan ayrı bi dünyadır Aylin ise dünyanın insanıdır. Sohbet etmekten evden çıkamıyordum gerçekten vaktini almamak ve 2 günlük yorgunluğun ardından Aylin ile son round da hayatımda ilk defa dizlerim titrediği için gitme ihtiyacı hissettim. Yoksa oturup sabaha kadar sohbet edebilirsiniz. Karşısındaki uyumu gerçekten çok başarılı , mutlu etmeyi çok seviyor , beyaz tenli görünce şaşırıyor :) Su dışında ikram istemezseniz bozuluyor :)

Yazılanları abartı , hayal ürünü zanneden varsa programı yapsın Aylin sizi bu dünyadan alıp sizi o dünyaya götürüp gezdirip geri bırakır :) Koridorun uzunluğu duvarları , buzlar , pozisyonlar , çığlıklar , ifadeler her şey gerçek.
Ben detaya girmeyeyim onlarca referansta mevcut he istediğiniz aradığınız bi farklılık varsa aylin limitleri dahilinde size yardımcı olacağına inanarak tavsiye ederim.
Beklentiniz sohbetse sohbetse birikim konusunda çok iyi , normal hayatta arkadaşınız olup akşamları bi yerde oturup sohbet etmeyi dileyebileceğim bi insan tanıdım...
Beklentiniz yatakta neyse onun tepesinde yaşadığı ve yaşattığı :)

Evin yeri çok rahat , otopark sorunsuz alternatif ulaşım seçenekleri yakın, ev temiz, Aylin hoşsohbet. İnsanları çok seviyor . İçinden çıkan Kaplanı herkesin tadacaktır... :)

Bu referansları boşuna yazdırmamış , kendisiyle tanışan eski tabir mürekkep yalamış yerine aylin öpmüş olarak çıkan herkes klavye de yazması normalmiş. Ben memnun kaldım , herkese tavsiye ediyorum...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yaşayana ve yaşatana paylaşım için teşekkürler klavyenize sağlık :)))

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Fırsatınız olur ve yeni görüşmeler yapma imkanı bulabilirseniz, kitabın daha ön sözünü okuduğunuzu göreceksiniz.

Görüşmeniz için tebrik, paylaşımınız için teşekkür ederim.

Trident

Normal Üye
29 Ağu 2020
7
9
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Merhabalar ,

Kimileri vardır kişinin sayfasına 2 fotoğraf ve telefon numarasına bakar kimi insan vardır, kişinin yazdığı diğer yorumlara kadar okur. Bende okumayı sevdiğim için
En detaylı okuma Aylin hakkında oldu. Hakkında yazılanlar ile edebi bi eser ortaya çıkarılabilir bi editör buradan para kazanabilir. Hakkında yazılanları sonuna kadar hal ediyor ve hakkını veriyor...

Her insan ayrı bi dünyadır Aylin ise dünyanın insanıdır. Sohbet etmekten evden çıkamıyordum gerçekten vaktini almamak ve 2 günlük yorgunluğun ardından Aylin ile son round da hayatımda ilk defa dizlerim titrediği için gitme ihtiyacı hissettim. Yoksa oturup sabaha kadar sohbet edebilirsiniz. Karşısındaki uyumu gerçekten çok başarılı , mutlu etmeyi çok seviyor , beyaz tenli görünce şaşırıyor :) Su dışında ikram istemezseniz bozuluyor :)

Yazılanları abartı , hayal ürünü zanneden varsa programı yapsın Aylin sizi bu dünyadan alıp sizi o dünyaya götürüp gezdirip geri bırakır :) Koridorun uzunluğu duvarları , buzlar , pozisyonlar , çığlıklar , ifadeler her şey gerçek.
Ben detaya girmeyeyim onlarca referansta mevcut he istediğiniz aradığınız bi farklılık varsa aylin limitleri dahilinde size yardımcı olacağına inanarak tavsiye ederim.
Beklentiniz sohbetse sohbetse birikim konusunda çok iyi , normal hayatta arkadaşınız olup akşamları bi yerde oturup sohbet etmeyi dileyebileceğim bi insan tanıdım...

Evin yeri çok rahat , otopark sorunsuz alternatif ulaşım seçenekleri yakın, ev temiz, Aylin hoşsohbet. İnsanları çok seviyor . İçinden çıkan Kaplanı herkesin tadacaktır... :)

Bu referansları boşuna yazdırmamış , kendisiyle tanışan eski tabir mürekkep yalamış yerine aylin öpmüş olarak çıkan herkes klavye de yazması normalmiş. Ben memnun kaldım , herkese tavsiye ediyorum...
Paylaşım için teşekkürler

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087
Fırsatınız olur ve yeni görüşmeler yapma imkanı bulabilirseniz, kitabın daha ön sözünü okuduğunuzu göreceksiniz.

Görüşmeniz için tebrik, paylaşımınız için teşekkür ederim.

Bu yorumla birlikte beni gömebilirsiniz sayın ahali. 🙈

Şampiyon 35

Normal Üye
24 Ağu 2020
14
5
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Merhabalar ,

Güzel detaylı bi paylaşım olmuş
Umarım bende Aylin hanımla böyle güzel bi görüşme geçirim en kısa xamanda

trigerian

Öyle bir referans olmuş ki sözü edilen hanımefendi için extra yükümlülükler getiriyor.
Sadece sohbet etmek için bile Aylin Hanım ile görüşülür izlenimini edindim.
İncelikle kullandığınız kaleminize sağlık.
Ben de severim detaylıca okumayı.
En beğendiğim referanslardan biri oldu.
Bir tek çığlık bölümünü anlamadım.
Malum yaş ilerlediği için kulaklar özürlü.
Çığlık atan kim?
Attıran kim?
Eğer siz iseniz eyvah eyvah...

Krmfth Çevrimdışı

Krmfth

Normal Üye
27 Eyl 2019
28
70
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle bir referans olmuş ki sözü edilen hanımefendi için extra yükümlülükler getiriyor.
Çığlık atan kim?
Attıran kim?

merhaba ,
Öznel değerlendirmeler , kişisel beklentiler olduğu için Aylin hanım yükümlülüğü kaldırmıştım. Fakat Aylin anayasası karşısındakine gösterdiği ilgi ve sergilediği performansla sorduğunuz bütün sorulara cevabı verecektir :)

Henüz 30 olmadım fakat ilk defa o akşam bacaklarımın titrediğini gördüm :)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aylin candır hep heyecandır bu sefer bana ne yapacak dersin hep daha iyi uygulama yapar
tebrik ederim 2 tarafıda

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Çığlık atan kim?
Attıran kim?

Bu referanslar beni bile ürkütüyor cidden sevgili @trigerian , çıta aldı başını gitti. 😋

Misafirimle sohbet etmek benim için keyif, ateşin yükselmesini kolaylaştırıyor. Ha bir de genelde ben o soh et sırasında atağa geçtiğim için hazırlıksız yakalamış oluyorum kurbanımı ki ne büyük keyifff! 😈🤭

Çığlıkların bir kısmı benden geldi. ( Hadi itiraf edeyim. 🤭🤭 )

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
merhaba ,
Öznel değerlendirmeler , kişisel beklentiler olduğu için Aylin hanım yükümlülüğü kaldırmıştım. Fakat Aylin anayasası karşısındakine gösterdiği ilgi ve sergilediği performansla sorduğunuz bütün sorulara cevabı verecektir :)

Henüz 30 olmadım fakat ilk defa o akşam bacaklarımın titrediğini gördüm :)

Son cümleyi mezar taşıma yazalım lütfen. 🤪🤪

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin candır hep heyecandır bu sefer bana ne yapacak dersin hep daha iyi uygulama yapar
tebrik ederim 2 tarafıda

Sen de cansın valla. 🙋🏼‍♀️😘 Şu ortamdaki ennnlerdensin benim için. Harika yorym için teşekkür ederim @m2016 cığım.🙋🏼‍♀️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Sevgili @Krmfth ,

Bu ara tembelleştiğim için ( yazma konusunda) , bir kısmet olup da teşekkür yazısı kaleme alamadım, affola. 🙏

Son zamanlarda tanıştığım en keyifli insanlardan biri olduğunu belitmek isterim, tarih sohbetimize, her ne kadar aynı dönemlere ilgi duymuyor olsak da bayıldım. 🥰

Sevişmemizin getirdiği şeker düşmesi modundan dolayı Lale Devri padişahının adını hatırlayamasam da ( III. AHMET ),dönemin şairi NEDİM'i unutmadım, demek ki az da olsa beyine şeker transferi varmış o sırada. 🤭🤭 , İkinci Dünya Savaşı ( nedense sevemedim hiç ) ile ilgili bazı söylemlerin beni bu ara o kulvara doğru yöneltti, teşekkür ederim.

Bu arada, videoya bayıldım, biraz önce bir daha bakıp bi kikirdedim.🥰 Ne mutlu bana ki namımı yürütebiliyorum. 😃

Hoş yorumların ve hoş hediyen için teşekkür eder, seni çokça öperim nazik kişilik. 😘

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler.🥰

Son düzenleme:
Krmfth Çevrimdışı

Krmfth

Normal Üye
27 Eyl 2019
28
70
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Krmfth ,

Bu ara tembelleştiğim için ( yazma konusunda) , bir kısmet olup da teşekkür yazısı kaleme alamadım, affola. 🙏

Son zamanlarda tanıştığım en keyifli insanlardan biri olduğunu belitmek isterim, tarih sohbetimize, her ne kadar aynı dönemlere ilgi duymuyor olsak da bayıldım. 🥰

Sevişmemizin getirdiği şeker düşmesi modundan dolayı Lale Devri padişahının adını hatırlayamasam da ( III. AHMET ),dönemin şairi NEDİM'i unutmadım, demek ki az da olsa beyine şeker transferi varmış o sırada. 🤭🤭 , İkinci Dünya Savaşı ( nedense sevemedim hiç ) ile ilgili bazı söylemlerin beni bu ara o kulvara doğru yöneltti, teşekkür ederim.

Bu arada, videoya bayıldım, biraz önce bir daha bakıp bi kikirdedim.🥰 Ne mutlu bana ki namımı yürütebiliyorum. 😃

Hoş yorumların ve hoş hediyen için teşekkür eder, seni çokça öperim nazik kişilik. 😘

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!

Sevgiler.🥰

Düşünmeniz yeterli :) Bugünü anlamak için dünü bilmek gerekir...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar