Krmfth
Normal Üye
- 27 Eyl 2019
- 28
- 70
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar ,
Kimileri vardır kişinin sayfasına 2 fotoğraf ve telefon numarasına bakar kimi insan vardır, kişinin yazdığı diğer yorumlara kadar okur. Bende okumayı sevdiğim için
En detaylı okuma Aylin hakkında oldu. Hakkında yazılanlar ile edebi bi eser ortaya çıkarılabilir bi editör buradan para kazanabilir. Hakkında yazılanları sonuna kadar hal ediyor ve hakkını veriyor...
Her insan ayrı bi dünyadır Aylin ise dünyanın insanıdır. Sohbet etmekten evden çıkamıyordum gerçekten vaktini almamak ve 2 günlük yorgunluğun ardından Aylin ile son round da hayatımda ilk defa dizlerim titrediği için gitme ihtiyacı hissettim. Yoksa oturup sabaha kadar sohbet edebilirsiniz. Karşısındaki uyumu gerçekten çok başarılı , mutlu etmeyi çok seviyor , beyaz tenli görünce şaşırıyor
Yazılanları abartı , hayal ürünü zanneden varsa programı yapsın Aylin sizi bu dünyadan alıp sizi o dünyaya götürüp gezdirip geri bırakır
Ben detaya girmeyeyim onlarca referansta mevcut he istediğiniz aradığınız bi farklılık varsa aylin limitleri dahilinde size yardımcı olacağına inanarak tavsiye ederim.
Beklentiniz sohbetse sohbetse birikim konusunda çok iyi , normal hayatta arkadaşınız olup akşamları bi yerde oturup sohbet etmeyi dileyebileceğim bi insan tanıdım...
Beklentiniz yatakta neyse onun tepesinde yaşadığı ve yaşattığı
Evin yeri çok rahat , otopark sorunsuz alternatif ulaşım seçenekleri yakın, ev temiz, Aylin hoşsohbet. İnsanları çok seviyor . İçinden çıkan Kaplanı herkesin tadacaktır...
Bu referansları boşuna yazdırmamış , kendisiyle tanışan eski tabir mürekkep yalamış yerine aylin öpmüş olarak çıkan herkes klavye de yazması normalmiş. Ben memnun kaldım , herkese tavsiye ediyorum...