Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kaplan beklerken Ejderya çıktı 🤣

Silinen_Kullanıcı59454 Çevrimdışı
18 Eki 2019
159
244
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba iyi forumlar herkese kısa süre önce Aylin Hanıma randevu talebinde bulundum olumlu dönüş yaptı randevu gününü kararlaştırdık belirlediğimiz gün ve saate gitim kapıyı çaldım biraz heyecan var tabi Bende hep oluyor 🤣 güller yüzle Aylin kapıyı açtı buyur eti geçtim tanışma nasılsın iyi misin böyle devam etik ne içersin sürekli bişeyler ikram etti görüşme boyunca sohbet aldı başını gitti kadın öyle kültürlü birikimli biri hayran kaldım samimi içten güler yüzlü hoş sohbetli pembiş pembiş biri sohbet ediyorduk bir anda kendimi uzun koridorda yatak odasına doğru giderken buldum görüşme yapan arkadaşlar o koridoru iyi bilir 🙃 hep yorumlarda kaplan benzetmesi yapan arkadaşlar eksik söylemiş kadının içinden ejderha çıkıyor bana göre kaplan hafif kalır 16yaşımda beri sevişirim böyle bişey görmedim Süper bir enerjisi var doğal ve çok içten sevişiyor kız arkadaşım böyle benimle sevişmemişti 🙈 baya yorucu bir görüşme olmuştu benim için 🙃🤣 müsait olunca ikinci kez randevu alacam yenilen pehlivan göreşe doymazmış 😁 Buradan Ejderya yan tekrar tekrar çok teşekkür ederim

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,824
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:)))) klavyene sağlık
ejderhaaaa ya da tabi
teşekkürler

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Galip sayılır bu yolda mağlup :)

Üstadım siz gene iyisiniz, yaşam emareleri gösteriyorsunuz. 4 gün önce bir abimiz referansı yazdı, belim ağrıyor dedi, o gün bugün yok. ne yaptı adamı ayağına taş bağlayıp denize mi attı, yedi mi, hokus pokusla ara evrene mi gönderdi? vallahi büyük tehlike.

güzel vakitlerinizi paylaştığınız için teşekkürler, umarım tekrarını misli misli yaşarsınız ;)

18 Eki 2019
159
244
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üstadım siz gene iyisiniz, yaşam emareleri gösteriyorsunuz. 4 gün önce bir abimiz referansı yazdı, belim ağrıyor dedi, o gün bugün yok. ne yaptı adamı ayağına taş bağlayıp denize mi attı, yedi mi, hokus pokusla ara evrene mi gönderdi? vallahi büyük tehlike.

güzel vakitlerinizi paylaştığınız için teşekkürler, umarım tekrarını misli misli yaşarsınız ;)
hahaha bende kondisyon sağlam 🤪

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
771
1,015
Hayır hayır o minnoş tatlı mı tatlı bir kediciktir.
Çok severim ben onu 🥰🥰🥰😘😘💋

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ney ejderiya mı? Koridora girince fonda şu çalıyordur yüzde kesin

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz yinede dikkat edin; bahsettiğimiz kişi; bedduacı Aylin.Ummadığımız bir anda; beddua eder ve bitirir bizi.:D
Beddua etmesine gerek yok ki, maşallah dediğini etten sütten kesiyor zaten :/

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,129
8,087

Bana tehlikeli mi dedin sen sevgili @woody ? 😈😈 Sopam nerede, tez getirin! 😂😂
Yahu adım çıkmış dokuza, inmez sekize durumundayım artık ya he, ayağına taş bağlayıp boğaza attım. 😂😂😂

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,091
2,867
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin...Aylin.....Aylin.......Aylin........Aylin.................
🥺 🥺. 🥺. 🥺. 🥺

21 May 2018
293
311
aylinciğim, kapıda uysal ve tatlı bir kedi gibi içeriye davet eder. ama artık tuzağa düşülmüştür. içeride seksi ejderha açığa çıkar ve adamı yemeye başlar. koridordan sağ çıkılabilirse belki yatak odasında ejderhaya galip gelinebilir.

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin ya.. Heyecanlı bir kitabın sonraki sayfası gibi. Ne sürprizler çıkacak diye diye detay kaçırmadan okumaya çalışıyorsun.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,249
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevilmek güzel. 😍😍 Kendimi minnoş bir kelebek gibi hissediyorum. 🤗🤗
kelebeğin ömrü bir gün :(
siz ejdeya olmaya devam edin diyeceğim ama onunda nesli tükendi
bence siz bizim gönlümüzün prensesi olmaya devam edin :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
aylinciğim, kapıda uysal ve tatlı bir kedi gibi içeriye davet eder. ama artık tuzağa düşülmüştür. içeride seksi ejderha açığa çıkar ve adamı yemeye başlar. koridordan sağ çıkılabilirse belki yatak odasında ejderhaya galip gelinebilir.

Canım @pantyhoselover cığım, nasıl da güzel bir yorum bu. 🙈 Utandım.🙈 Tabii, bunu kez ve kez deneyen biri olarak böyle yorumlaman onore etti.☺😘

Koridorum candır ya.😁😁😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Merhaba iyi forumlar herkese kısa süre önce Aylin Hanıma randevu talebinde bulundum olumlu dönüş yaptı randevu gününü kararlaştırdık belirlediğimiz gün ve saate gitim kapıyı çaldım biraz heyecan var tabi Bende hep oluyor 🤣 güller yüzle Aylin kapıyı açtı buyur eti geçtim tanışma nasılsın iyi misin böyle devam etik ne içersin sürekli bişeyler ikram etti görüşme boyunca sohbet aldı başını gitti kadın öyle kültürlü birikimli biri hayran kaldım samimi içten güler yüzlü hoş sohbetli pembiş pembiş biri sohbet ediyorduk bir anda kendimi uzun koridorda yatak odasına doğru giderken buldum görüşme yapan arkadaşlar o koridoru iyi bilir 🙃 hep yorumlarda kaplan benzetmesi yapan arkadaşlar eksik söylemiş kadının içinden ejderha çıkıyor bana göre kaplan hafif kalır 16yaşımda beri sevişirim böyle bişey görmedim Süper bir enerjisi var doğal ve çok içten sevişiyor kız arkadaşım böyle benimle sevişmemişti 🙈 baya yorucu bir görüşme olmuştu benim için 🙃🤣 müsait olunca ikinci kez randevu alacam yenilen pehlivan göreşe doymazmış 😁 Buradan Ejderya yan tekrar tekrar çok teşekkür ederim

İki kez görüştük, üçüncü yolda ama hala bu yazıya teşekkür yazamadım diye kendimi sopalayasım geldi. 🤣

Sevgili @Yardimci3434 , tanıştığımıza memnun oldum çıtır. 😁

Harika yorumların, gırgır muhabbetin ve ejderya severliğin için teşekkür ederim. Raund 3'te görüşmek üzere. 😈😈

Sana şu şarkıyı armağan ediyorum 🤣😈 :

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😘😘

Son düzenleme:
18 Eki 2019
159
244
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İki kez görüştük, üçüncü yolda ama hala bu yazıya teşekkür yazamadım diye kendimi sopalayasım geldi. 🤣

Sevgili @Yardimci3434 , tanıştığımıza memnun oldum çıtır. 😁

Harika yorumların, gırgır muhabbetin ve ejderya severliğin için teşekkür ederim. Raund 3'te görüşmek üzere. 😈😈

Sana şu şarkıyı armağan ediyorum 🤣😈 :

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😘😘
Ben teşekkür ederim herşey için 😍🤩😘 şarkıyı ilk fırsatta dinleyecem

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
Aylin ya.. Heyecanlı bir kitabın sonraki sayfası gibi. Ne sürprizler çıkacak diye diye detay kaçırmadan okumaya çalışıyorsun.

Sonra bir bakmışsın kitabın içine birlikte dalıvermişiz. 🤭 Ben şımarmak üzereyim @woody, sonra tüh allah kahretmeye Aylin deme bak. 😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,129
8,087
kelebeğin ömrü bir gün :(
siz ejdeya olmaya devam edin diyeceğim ama onunda nesli tükendi
bence siz bizim gönlümüzün prensesi olmaya devam edin :)

Ben her zaman gönüllerin prensesi olmak için elimden geleni yapıyorum sevgili @yasakelma, diğer unvanlar gelir geçer ama gönüllerdeki yer bakidir, bilen bilir... 😊😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar