Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kapanma öncesi Serel'lendim : )

baybarsriot

Normal Üye
27 Mar 2021
30
115
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selam
Daha önce Serel Hanım'a detaylı bir referans yazmıştım.İlgililer geçmiş konuya bakabilirler.
Bir önceki buluşmamanın tadı damağımda kalmış olacak ki daha kapanma muhabbetleri ortada yokken günler öncesinden randevuyu ayarladık.Şanslı insanım ki kapanmaya yakalanmadan bu güzellikle beraber zaman geçirme fırsatını yakalamıştım.
Buluşma günü geldi çattı.İçimde tatlı bir heyecan,bugün denizkızını görecektim o gün.
İşim ve insan yoğunluğunun fazla olduğu saate denk gelmem dolayısıyla biraz geç kalmıştım.Serel Hanım sağolsun anlayışla karşıladı 🙏🙏🙏
İşte o mükemmel an,muhteşem fiziğiyle karşımda duruyordu.Tabii daha öncesinde tatlı,çirkin yeni bir bebiş vardı.Dezenfeksiyon işlemlerini tamamlamdan sevmemek için kendimi zor tuttum🥰🥰
Oturduk,sohbetimizi etmeye başladık.Ama ne sohbet dalıp gitmişiz ikimiz de.İki boğa burcu;konular ortak,olaylara verilen tepkiler birbirinin aynısı.Bu arada şunu da belirtmek isterim kadını ve erkeği aynı özelliklere sahip tek burç boğa burcu.Bundan sebep pek çok duruma verilen reaksiyonlar aynı.Ben resmen kendimi aynada gördüm Serel Hanım'la sohbet ettikçe :giggle::giggle::giggle:
Sohbetine,güzelliğine,tatlılığna doyum olmayacak bir fıstık Serel Hanım benim gözümde 🤩🤩🤩
Bana yaşattığı keyifli anlar için buradan teşekkürlerimi sunuyorum kendisine : )

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel vakit geçmiş,keyfiniz daim olsun..
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,518
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selam
Daha önce Serel Hanım'a detaylı bir referans yazmıştım.İlgililer geçmiş konuya bakabilirler.
Bir önceki buluşmamanın tadı damağımda kalmış olacak ki daha kapanma muhabbetleri ortada yokken günler öncesinden randevuyu ayarladık.Şanslı insanım ki kapanmaya yakalanmadan bu güzellikle beraber zaman geçirme fırsatını yakalamıştım.
Buluşma günü geldi çattı.İçimde tatlı bir heyecan,bugün denizkızını görecektim o gün.
İşim ve insan yoğunluğunun fazla olduğu saate denk gelmem dolayısıyla biraz geç kalmıştım.Serel Hanım sağolsun anlayışla karşıladı 🙏🙏🙏
İşte o mükemmel an,muhteşem fiziğiyle karşımda duruyordu.Tabii daha öncesinde tatlı,çirkin yeni bir bebiş vardı.Dezenfeksiyon işlemlerini tamamlamdan sevmemek için kendimi zor tuttum🥰🥰
Oturduk,sohbetimizi etmeye başladık.Ama ne sohbet dalıp gitmişiz ikimiz de.İki boğa burcu;konular ortak,olaylara verilen tepkiler birbirinin aynısı.Bu arada şunu da belirtmek isterim kadını ve erkeği aynı özelliklere sahip tek burç boğa burcu.Bundan sebep pek çok duruma verilen reaksiyonlar aynı.Ben resmen kendimi aynada gördüm Serel Hanım'la sohbet ettikçe :giggle::giggle::giggle:
Sohbetine,güzelliğine,tatlılığna doyum olmayacak bir fıstık Serel Hanım benim gözümde 🤩🤩🤩
Bana yaşattığı keyifli anlar için buradan teşekkürlerimi sunuyorum kendisine : )
Ahahah burçdaşım 🤣 iyi ki geldin her şey için teşekkür ederim 🙏 seninle sohbet etmek, vakit geçirmek çooook keyifli. Sanki karşımda ikizim varmış gibi hissediyorum her seferinde 🤣 şu yasaklar bitsin tekrar kavuşalım ❤️❤️

BERAT

Normal Üye
29 Mar 2021
29
58
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler

baybarsriot

Normal Üye
27 Mar 2021
30
115
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahahah burçdaşım 🤣 iyi ki geldin her şey için teşekkür ederim 🙏 seninle sohbet etmek, vakit geçirmek çooook keyifli. Sanki karşımda ikizim varmış gibi hissediyorum her seferinde 🤣 şu yasaklar bitsin tekrar kavuşalım ❤❤
Rica ederim,vakit ayırdığınız için asıl ben teşekkür ederim @Serel Besra Eles Hanım:):)
Bunları duymak çok güzel🙏
Yasaklar çiğnenmesi içindir 👉👈😈👿 Şakası bir yana özlem ve heyecanla bekliyoruz kavuşmayı : )

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar