- 29 Nis 2014
- 9,305
- 10,255
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
P.Ö. 2020'ye kadar (yani Pandemi Öncesi), Ülker Arena'da Fenerbahçe'nin basket maçlarına gitmeden önce totemimdi @MELTEM
Gerçekten de kendisi ile görüştükten sonra gittiğim 4-5 maçın hepsini kazanmıştık o dönem. Arkasından pandemi başladı, zaten takım da dağıldı, bir daha da maça gitmek içimden gelmedi, bu yıl yeniden tam kapasite seyirciye dönülmüş olmasına rağmen.
Her neyse konumuza ve günümüze dönelim
Cuma gününden bir yazışmayla cumartesi günü yaklaşık olarak Fenerbahçe'nin fitbol maçına denk gelen saatler için bir randevu istedim kendisinden (tesadüf işte
) Sağolsun, kısa bir yazışma ile anlaştık ve ertesi gün benden kaynaklanan ufak bir gecikmeye rağmen adresine geldim. Artık aylardır görüşememenin verdiği helecanla olsa gerek, onlarca defa gittiğim sokağı karıştırarak başka bir sokağın içindeki apartmana mı girmedim, bu tenteleri dükkanların üzerine kim yapmış diye emekli albay modunda sokağı bir aşağı bir yukarı mı arşınlamadım, neyse bana 50 dakika gibi gelen 5 dakikanın sonunda doğru sokak ve apartmanı bulabildim
Kapı açılınca gördüğüm manzara karşısında, elimdeki klasik migros torbasıyla embesil bi şekilde kaldım, aşağıdaki fotolarda da görülen kıyafetle karşılanınca 
Ufak bir temizlik sonrası, samimi bir şekilde sarılıp öpüşerek hasret giderdik ve geleneksel bira-çerez-gıybet köşemize oturduk
Tabii araya uzun zaman girmiş, bir sürü konu birikmiş, ama bir yandan da hem benim zamanım kısıtlı hem de gözümün önündeki bu birinci sınıf manzara bende kalıcı bir hazır ol! etkisi yaratıyor (her sağlıklı erkek gibi
) Konular bitmedi, ama benim sabrım bitince, sonunda hızlı bir duş alıp tekrar mekana geri döndüm. @MELTEM yatakta kendini fotoğraflamaya başlamıştı bile
, bizim de çorbada tuzumuz olsun diye birkaç kare forum üyeleri için çektik. Ama kendi çektikleri kesinlikle daha güzeldi, kadından anlayan kadının gözü bir başka oluyor tabii, bir ara foruma koyar umarım.
Artık bendeki dışarıdan da görülebilecek sabırsızlık
karşısında @MELTEM , ben ayakta, o ise yatakta yüzü bana dönük şekilde doggy pozisyonundayken, efsane bir deep orala başladı; özellikle aynadan izlemesi alınan zevki iki kat arttırıyor, benden söylemesi
İyice kıvama geldikten sonra, yatağa yatıp biraz da karşılıklı oral yaptık ve nihayet o güzel göğüslerini izleyebileceğim cowgirl pozisyonunda idi sıra. Onu da başarıyla icra ettikten sonra, bu sefer de esnek Latin kalçalarını gidip gelirken doyasıya izleyebileceğim reverse cowgirl e geçtik, kadrajın içinde ben olmasam, tam fotoğraflıktı, bildiğiniz dünya üzerindeki cennetten bir kareydi o Latin kalçaların ahenkle birbirine çarparak gidip gelmeleri... (yazarken dalıp gitmek vardır ya, işte o şu anda gerçekleşiyor
) Yeteri kadar kendisini çalıştırıp yorduğum için, bu sefer de önce bacak omuza, arkasından da harika bir doggy ile devam ettik, tabii ayna karşısında kendimizi izleyerek (bildiğin ayna fetişisti olup çıktık bu vesile ile, ama hem o güzel göğüsler hem de o kusursuz esnek Latin kalçalar hareket halindeyken izlenmeyi kesinlikle hak ediyorlar
)
İkimizin de iyice yorulup ter içinde kalmasıyla, güzel bir göğüs arası ile büyük finalimizi yaptık nihayet (tabii söylemeye gerek yok, aynaya karşı
) Kısa ve ılık bir duş sonrası, ne yazık ki önceden söz verdiğim bir arkadaş buluşmasına koşar adım gitmem gerektiği için, bu güzel hanımdan hızlı bir vedalaşma ile ayrılmak zorunda kaldım (yine de ayak altı ve paçalardaki köpüş tüylerini temizleme seansını es geçmedi sağolsun kendisi
)
Kendimi tekrardan hayatı ve kadınları öğrendiğimiz Kadıköy sokaklarına attığımda, fitbol maçının sonucu 4-0 lehimize yazıyordu, belki tesadüf belki şans, ama bir şey kesindi: Güzel Kadıköy totemim yine bozulmamıştı...

Her neyse konumuza ve günümüze dönelim
Ufak bir temizlik sonrası, samimi bir şekilde sarılıp öpüşerek hasret giderdik ve geleneksel bira-çerez-gıybet köşemize oturduk

Artık bendeki dışarıdan da görülebilecek sabırsızlık
İkimizin de iyice yorulup ter içinde kalmasıyla, güzel bir göğüs arası ile büyük finalimizi yaptık nihayet (tabii söylemeye gerek yok, aynaya karşı
Kendimi tekrardan hayatı ve kadınları öğrendiğimiz Kadıköy sokaklarına attığımda, fitbol maçının sonucu 4-0 lehimize yazıyordu, belki tesadüf belki şans, ama bir şey kesindi: Güzel Kadıköy totemim yine bozulmamıştı...