Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yakışıyor tabikide beybim fakat benim yanımda siyah yada kırmızı giyersen daha da çok yakışır
Sana yakismayacak bir sey dusunemiyorum
Seksiliğine seksilik katmış desem harikulade olmuşsun desem
Tesekkür ediyorım geldiğinde hatırlat yine giyerim ayıpsınYakışmaz mı güzelim Hele ki siyahı İzmir de yaşarken her görüştüğümüz de siyah parlak jartiyer gitmeni isterdim 10 yıldır tanışıyoruzSarı saçlarınla daha bir güzel olmuşsun Nisan Mayıs gibi İzmir e geldiğimde yine kapını çalacağım
Ahaaaa parlasammı parcalamasam mıParcalayana kadar evet![]()
Ozaman geldiğinde siyah giyerim beybiiYakışıyor tabikide beybim fakat benim yanımda siyah yada kırmızı giyersen daha da çok yakışır![]()
Yaaaa teşekkür ediyorumSana yakismayacak bir sey dusunemiyorum
Bundan sonra bol jartiyerli resim atıcamBence geç kaldın böyle paylaşımlar için![]()
![]()
Kayla Hanım yakışıyor mu ne demek şahsen nefesler kesilmiş beyin infilak etmiş durumda![]()
Çok yakışmış. Ama sana her şey yakışıyor ki
O kadar yakışmış ki üzerinden çekip almak gerekiyor![]()
Yaaa tesekkur ederimGüzele ne yakışmaz, 10 numara 5 yıldız![]()
Tesekkur ederimSeksiliğine seksilik katmış desem harikulade olmuşsun desem![]()
Yakışmış İyi keyifler olsun Kayla hanım
Tesekkur ediyorumİnanılmaz güzel duruyor yakışmak ne kelime..
Derece çok yükseldi Kayla hanım İstanbul'un en büyük yangını varO derece yani
![]()
Valla İst gelicem yakın zamanda 3 4 günlüğüne kesinleştiğinde duyuru yapıcamDerece çok yükseldi Kayla hanım İstanbul'un en büyük yangını var![]()
Dört gözle bekliyorum. Geldiğinde dumanı takip et beni bulursunValla İst gelicem yakın zamanda 3 4 günlüğüne kesinleştiğinde duyuru yapıcam
Ne hayır yakısmadı anlamında ise est herkesin düşüncesine saygım sonsuzHaddimi aşıyorum ama hayır @Buse35KayLa
Valla duman takip etmem ki bennnnDört gözle bekliyorum. Geldiğinde dumanı takip et beni bulursun![]()
Sen takip etmezsen ateş seni bulurValla duman takip etmem ki bennnnbananeee bananeeee hıh
![]()
Yaaaaa sen nekadan ne kadan ne kadan ulann bulamadım doğru kelimeyiNe hayır yakısmadı anlamında ise est herkesin düşüncesine saygım sonsuz
Onuda giyerimSiyah tercih ederdim
Oda olur elbetki fikirlere acıgımbu kusursuz fiziğe çok ama çok yakışıyor. inanılmaz. bir de siyah ve file olsa ekran kırılır![]()
Siyah giyincede siyahlar içinde bir Kayla demezsen vallada villada güvenirim hattım kalırBeyazlar içinde bir kayla![]()
Yaaaaa ama ben hiç korkulacak biri değilim kişi tesekkur ediyorumYaaaaa sen nekadan ne kadan ne kadan ulann bulamadım doğru kelimeyi
Nazik
Sevimli
Kışkırtıcı
Alçakgönüllü
Sevgi Dolu
Koca yürekli
Bir kadınsın bayılıyorum sana artık senden korkmuyorum..
On yüz bin milyoncuk kaplan gücünde de olsan
Kuşlu sistede(odada) bayıla bayıla dinliyorum seni ..seni dinlerken yüzümde hep bir tebessüm.. @Buse35KayLa
Beyazlar içinde tam bir afet olmuşsun
Hehehe olmadı dimi bu yorum tam siçtimSiyah giyincede siyahlar içinde bir Kayla demezsen vallada villada güvenirim hattım kalır![]()
Ben şok ben bitHehehe olmadı dimi bu yorum tam siçtim
Şeytan mı bu demissinsindir içinden kesin![]()
Tamam bundan sonra yok boyle kifayetsiz yorumlarBen şok ben bitKalemimsin dilsiz gitmiş senin içine ne kacmışşş
kış kış cinler kış kış
![]()
Ben gecici süre derviş dışı oldum sayendeTamam bundan sonra yok boyle kifayetsiz yorumlar![]()
Yakışmaz mı müthiş olmuş
Yakışmak kelimesi kifayetsiz
Senin gibi Koca Yürekli bir kadından korkulur mu hiçç @Buse35KayLaYaaaaa ama ben hiç korkulacak biri değilim kişi tesekkur ediyorum![]()
Rica ederim...Tesekkürler birtanem
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!