Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmirin incisi

guven42

Normal Üye
4 Eki 2024
8
19
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar
Ben genel olarak çok referans yazan birisi değilşm ama geçen günlerde sevgili
@@Vip Aylin35 ile yaptığımız müthiş görüşmeden sonra bu satırları yazmak şart oldu..
İlk olarak kendisiyle telegram üzerinden yazışarak çok kısa bir sürede bir kaç gün sonrası için sözleştik..
Bu 2-3 günlük sürede de arada yazışarak otel vb detayları netleştirdik..her soruma tüm sıcaklığı ve samimiyetiyle cevap verdi🥰
Ve görüşme günü gelip çattı..otelde kendisini beklerken tam saatinde kapımda adete bir melek belirdi..çok tatlı güzel cana yakın mükemmel bir insan kendisi..
Gece boyunca özel anlarda dahil olmak üzere herşey mükemmel geçti.. @@Vip Aylin35 bence bu forumun en güzel kadınlarından biri
Kendisine sıcaklığı, samimiyeti ve mükemmel sohbeti için çok teşekkür ederim..

Vip Aylin35 Çevrimdışı
5 Şub 2024
145
819
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canım benim 🥰
Öncelikle güzel ve çok samimi bir gece yaşattığın için çok ama çok teşekkür ediyorum
Kilometrelerce uzaktan bana güvendin ve geldiğin için ben çok teşekkür ediyorum 😍💋
Seni tanımak güzeldi iyi ki geldin iyi ki tanıştık
Sana güzel bir gece yaşattığım için de çok mutluyum her şey çok güzeldi ☺️😘
Umarım en yakın zamanda tekrar görüşürüz 🙏🏼🥰
Seviliyorsun 💋

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,811
1,542
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar
Ben genel olarak çok referans yazan birisi değilşm ama geçen günlerde sevgili
@@Vip Aylin35 ile yaptığımız müthiş görüşmeden sonra bu satırları yazmak şart oldu..
İlk olarak kendisiyle telegram üzerinden yazışarak çok kısa bir sürede bir kaç gün sonrası için sözleştik..
Bu 2-3 günlük sürede de arada yazışarak otel vb detayları netleştirdik..her soruma tüm sıcaklığı ve samimiyetiyle cevap verdi🥰
Ve görüşme günü gelip çattı..otelde kendisini beklerken tam saatinde kapımda adete bir melek belirdi..çok tatlı güzel cana yakın mükemmel bir insan kendisi..
Gece boyunca özel anlarda dahil olmak üzere herşey mükemmel geçti.. @@Vip Aylin35 bence bu forumun en güzel kadınlarından biri
Kendisine sıcaklığı, samimiyeti ve mükemmel sohbeti için çok teşekkür ederim..
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

guven42

Normal Üye
4 Eki 2024
8
19
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım benim 🥰
Öncelikle güzel ve çok samimi bir gece yaşattığın için çok ama çok teşekkür ediyorum
Kilometrelerce uzaktan bana güvendin ve geldiğin için ben çok teşekkür ediyorum 😍💋
Seni tanımak güzeldi iyi ki geldin iyi ki tanıştık
Sana güzel bir gece yaşattığım için de çok mutluyum her şey çok güzeldi ☺️😘
Umarım en yakın zamanda tekrar görüşürüz 🙏🏼🥰
Seviliyorsun 💋
Canımsın❤️🧿🌺

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar