Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmiri güzelleştirenle 😍

Alimalim

Normal Üye
3 Ocak 2022
9
62
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba forum ailesi ben bir çok görüşme yapmama rağmen genelde referans açmam açabilmem içinde çok etkilenmem gerekiyor ki işte o aklımı başımdan alan güzelliğiyle etrafını cennetten bir köşeye çeviren ne yapsa ne giyse insanların bakışlarını üstüne toplamayı becerebilen izmirin dahada güzelleşmesinin bence yegane kaynağı olan bir prenses edasıyla her gittiği yerde saygı görebilen tatlı dilli güler yüzlü ince belli kiraz dudaklı mankenleri kıskandıracak derecede kusursuz fiziğe sahip olan @DUYGU KAYAOĞLU hanımdan sizlere biraz bahsetmek istiyorum neden biraz çünkü çok düşününce insanın burada ne işim var gidip izmire @DUYGU KAYAOĞLU ile vakit geçirmeliyim diye aklından geçmiyor değil ☺️
Beyler bu kızla tam bir gfe tadında görüşme gerçekleştirdim kendisi İncall yapmıyor hoş ben zaten outcallcıyımda neyse hızlı bir mesajlaşma trafiğinden sonra tavsiyesi üzerine izmirin en güzel manzaralı bir otelinden rezervasyon yaptırıp konfirmeyi hanımefendiye yolladım bununla birlikte taksi ücretini önden talep ediyor (bunları yazmamdaki en büyük sebep gerçekten ama gerçekten görüşme sonrası aldığım dm mesajları artık bıtkınlık derecesine geldi ki artık şablon mesaj oluşturdum herkese onu gönderiyorum çünkü gerek gizli gerek açıktan o kadar çok hayranı var ki anlatamam yani) kendisiyle 10 saatlik bir görüşme rezervasyonu planlamıştım ki ne yazıkki böyle kusursuz bir bayana 10 saatlik bir zaman diliminde doyulamıyor bende doyamadığım için ikinci günde program yaptım öncelikle bunu dikkate alın inanın ki kızın tadı damağınızda kalıyor ayrılmak istemiyorsunuz düşünsenize karşınızda tüm nezaket kurallarına hakim kendini yeterince geliştirmiş sohbeti harika güzelliğini tekrar anlatmama bile gerek kalmayacak derecede gözlerinin içine bakınca sanki sevgilimle sohbet edip birlikte oluyorum hissinin uyanmasına sebep olacak biriyle vakit geçirmek ne kadar insana huzur ve mutluluk veriyor anlatamam baştada dediğim gibi kız tam bir gfe hizmeti sunabiliyor birlikte kahvaltı yapabileceğiniz akşam yemeği için dışarı çıkıp kolunuzdayken tüm restaurant sakinlerinin birbirine kaş göz yaparak tabiri caizse kıza bak kıza kız değil sanki yürüyen kanatsız melek dediğini duyar gibi olmak insanın içini kıpır kıpır ediyor beyler
Gelelim şimdi tüm mavişlerin eeeee geç bunları performans nasıl performans dediğini duyar gibiyim ki beyler bu kızla ön sevişme olmaksızın birliktelik yaşamanız imkansız kendisi o kadar tutkulu ve şehvetli bir şekilde erkeği ile ilgilenmesi çok az kişide yaşanacak bir deneyim diye düşünüyorum özel konulara girmek istemiyorum ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ben gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında çok az birebir görüşmeler yapıyorum sanırım buda benim hiperseksüalitemden kaynaklanıyor olabilir bundan dolayı duo ve trible ile kendi ihtiyacımı karşılamaya çalışıyorum ama ama buradaki AMA ya dikkat bu bayan tek başına benimle başa çıkabiliyor sanırım bu size özel anlarda @DUYGU KAYAOĞLU için gerekli olan şeylerin zihninizde canlanmasını sağlaladığına inanıyorum bu eşsiz iki gün için @DUYGU KAYAOĞLU hanıma çok teşekkür ediyorum en kısa sürede kendisiyle tekrar tekrar görüşmeyi planlıyorum herkese bol sevişmeler iyi günlerde kalın forumla kalın ☺️

DUYGU KAYAOĞLU Çevrimdışı
6 Haz 2024
21
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle herkese merhaba forum ailesi ben bir çok görüşme yapmama rağmen genelde referans açmam açabilmem içinde çok etkilenmem gerekiyor ki işte o aklımı başımdan alan güzelliğiyle etrafını cennetten bir köşeye çeviren ne yapsa ne giyse insanların bakışlarını üstüne toplamayı becerebilen izmirin dahada güzelleşmesinin bence yegane kaynağı olan bir prenses edasıyla her gittiği yerde saygı görebilen tatlı dilli güler yüzlü ince belli kiraz dudaklı mankenleri kıskandıracak derecede kusursuz fiziğe sahip olan @DUYGU KAYAOĞLU hanımdan sizlere biraz bahsetmek istiyorum neden biraz çünkü çok düşününce insanın burada ne işim var gidip izmire @DUYGU KAYAOĞLU ile vakit geçirmeliyim diye aklından geçmiyor değil ☺️
Beyler bu kızla tam bir gfe tadında görüşme gerçekleştirdim kendisi İncall yapmıyor hoş ben zaten outcallcıyımda neyse hızlı bir mesajlaşma trafiğinden sonra tavsiyesi üzerine izmirin en güzel manzaralı bir otelinden rezervasyon yaptırıp konfirmeyi hanımefendiye yolladım bununla birlikte taksi ücretini önden talep ediyor (bunları yazmamdaki en büyük sebep gerçekten ama gerçekten görüşme sonrası aldığım dm mesajları artık bıtkınlık derecesine geldi ki artık şablon mesaj oluşturdum herkese onu gönderiyorum çünkü gerek gizli gerek açıktan o kadar çok hayranı var ki anlatamam yani) kendisiyle 10 saatlik bir görüşme rezervasyonu planlamıştım ki ne yazıkki böyle kusursuz bir bayana 10 saatlik bir zaman diliminde doyulamıyor bende doyamadığım için ikinci günde program yaptım öncelikle bunu dikkate alın inanın ki kızın tadı damağınızda kalıyor ayrılmak istemiyorsunuz düşünsenize karşınızda tüm nezaket kurallarına hakim kendini yeterince geliştirmiş sohbeti harika güzelliğini tekrar anlatmama bile gerek kalmayacak derecede gözlerinin içine bakınca sanki sevgilimle sohbet edip birlikte oluyorum hissinin uyanmasına sebep olacak biriyle vakit geçirmek ne kadar insana huzur ve mutluluk veriyor anlatamam baştada dediğim gibi kız tam bir gfe hizmeti sunabiliyor birlikte kahvaltı yapabileceğiniz akşam yemeği için dışarı çıkıp kolunuzdayken tüm restaurant sakinlerinin birbirine kaş göz yaparak tabiri caizse kıza bak kıza kız değil sanki yürüyen kanatsız melek dediğini duyar gibi olmak insanın içini kıpır kıpır ediyor beyler
Keyifli iki gün yaşadığımız ve hoş muhabbetin esprili sohbetinle güzel vakit geçirmemi sağladığın için çok teşekkür ederim.😊
Seni tanıdığıma memnun oldum.Tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ☺🙏

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,302
2,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

bencan

Normal Üye
9 Haz 2019
47
51
Cinsiyetiniz nedir?
Duygu hanımı yakın takipteyim ☺️

Alimalim

Normal Üye
3 Ocak 2022
9
62
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli iki gün yaşadığımız ve hoş muhabbetin esprili sohbetinle güzel vakit geçirmemi sağladığın için çok teşekkür ederim.😊
Seni tanıdığıma memnun oldum.Tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle ☺🙏
Ben teşekkür ederim bana unutamayacağım iki gün bahsettiğin için en kısa sürede görüşmek dileğiyle sevgiler duygucum 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar