Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İzmir seferi Kayla durağı

Yeniden tutaman Çevrimdışı
19 Ara 2021
6
71
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili pek bahtlı İzmirliler, çıkmış olduğum İzmir seferinde ikinci durağım, ne zamandır aklımda olan @Buse35KayLa hanım oldu. Sağolsun, beni kırmamak için tüm yorgunluğuna rağmen, sözleştiğimiz saatte hazır oldu. Görüşme boyunca da en ufak bir yorgunluk emaresi göstermedi. Bu konuda ayrı olarak teşekkür ediyorum. Kendisi ile görüşeceğim için, pazar gününden beri seks orucunda idim. Ama seks enerjisi o kadar yüksek ki; keşke 20'li yaşlarında olsaydım dedim.
Sarı küt saçları, yüzüne pek yakışan, oldukça fit bir hanım kendisi. Tam kucaklayıp yatak odasına götürmelik. Görüşmede neden yapmadım. Nalet olsun. Şimdi aklıma geldi.
Neyse herkesin merak ettiği özel anlarla devam edelim.
Sıcak bir karşılama, hoş sohbet, kahve ikramından sonra, duş falı derken, rica ettiğim mini liseli eteğiyle yatak odasının yolunu tuttuk (sahi niye kucaklayıp götürmedim). Bol bol öpüşme, yalaşma ve orallı iki seans'ı inleyerek (zevkten) tamamladık. Yataktayken, tanıtımında belirtmiş olduğu her isteğimi sıkılmadan gerçekleştirdi. İzmir'de arzu ettiğim gibi (bol orallı, öpüşmeli, sevişmeli) sevişebileceğim bir hanımla tanışmanın ve görüşmenin zevkini yaşamış oldum.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili pek bahtlı İzmirliler, çıkmış olduğum İzmir seferinde ikinci durağım, ne zamandır aklımda olan @Buse35KayLa hanım oldu. Sağolsun, beni kırmamak için tüm yorgunluğuna rağmen, sözleştiğimiz saatte hazır oldu. Görüşme boyunca da en ufak bir yorgunluk emaresi göstermedi. Bu konuda ayrı olarak teşekkür ediyorum. Kendisi ile görüşeceğim için, pazar gününden beri seks orucunda idim. Ama seks enerjisi o kadar yüksek ki; keşke 20'li yaşlarında olsaydım dedim.
Sarı küt saçları, yüzüne pek yakışan, oldukça fit bir hanım kendisi. Tam kucaklayıp yatak odasına götürmelik. Görüşmede neden yapmadım. Nalet olsun. Şimdi aklıma geldi.
Sıcak bir karşılama, hoş sohbet, kahve ikramından sonra, duş falı derken, rica ettiğim mini liseli eteğiyle yatak odasının yolunu tuttuk (sahi niye kucaklayıp götürmedim). Bol bol öpüşme, yalaşma ve orallı iki seans'ı inleyerek (zevkten) tamamladık. Yataktayken, tanıtımında belirtmiş olduğu her isteğimi sıkılmadan gerçekleştirdi. İzmir'de arzu ettiğim gibi (bol orallı, öpüşmeli, sevişmeli) sevişebileceğim bir hanımla tanışmanın ve görüşmenin zevkini yaşamış oldum.
Çok teşekkür ederim seni tanımak güzeldi ☺️Çok güzel şeyler yazmışsın onure ettin.İyiki tanıma fırsatı yakaladım güzel günler diliyorum😘😘

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,810
1,542
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
302
393
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi ve bilgilendirici referans paylaşımı için teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim.
Saygılar. 🙏

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,310
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar