- 19 Ara 2021
- 6
- 71
- 42
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sevgili pek bahtlı İzmirliler, çıkmış olduğum İzmir seferinde ikinci durağım, ne zamandır aklımda olan @Buse35KayLa hanım oldu. Sağolsun, beni kırmamak için tüm yorgunluğuna rağmen, sözleştiğimiz saatte hazır oldu. Görüşme boyunca da en ufak bir yorgunluk emaresi göstermedi. Bu konuda ayrı olarak teşekkür ediyorum. Kendisi ile görüşeceğim için, pazar gününden beri seks orucunda idim. Ama seks enerjisi o kadar yüksek ki; keşke 20'li yaşlarında olsaydım dedim.
Sarı küt saçları, yüzüne pek yakışan, oldukça fit bir hanım kendisi. Tam kucaklayıp yatak odasına götürmelik. Görüşmede neden yapmadım. Nalet olsun. Şimdi aklıma geldi.
Neyse herkesin merak ettiği özel anlarla devam edelim.
Sıcak bir karşılama, hoş sohbet, kahve ikramından sonra, duş falı derken, rica ettiğim mini liseli eteğiyle yatak odasının yolunu tuttuk (sahi niye kucaklayıp götürmedim). Bol bol öpüşme, yalaşma ve orallı iki seans'ı inleyerek (zevkten) tamamladık. Yataktayken, tanıtımında belirtmiş olduğu her isteğimi sıkılmadan gerçekleştirdi. İzmir'de arzu ettiğim gibi (bol orallı, öpüşmeli, sevişmeli) sevişebileceğim bir hanımla tanışmanın ve görüşmenin zevkini yaşamış oldum.
Sarı küt saçları, yüzüne pek yakışan, oldukça fit bir hanım kendisi. Tam kucaklayıp yatak odasına götürmelik. Görüşmede neden yapmadım. Nalet olsun. Şimdi aklıma geldi.
Neyse herkesin merak ettiği özel anlarla devam edelim.
Sıcak bir karşılama, hoş sohbet, kahve ikramından sonra, duş falı derken, rica ettiğim mini liseli eteğiyle yatak odasının yolunu tuttuk (sahi niye kucaklayıp götürmedim). Bol bol öpüşme, yalaşma ve orallı iki seans'ı inleyerek (zevkten) tamamladık. Yataktayken, tanıtımında belirtmiş olduğu her isteğimi sıkılmadan gerçekleştirdi. İzmir'de arzu ettiğim gibi (bol orallı, öpüşmeli, sevişmeli) sevişebileceğim bir hanımla tanışmanın ve görüşmenin zevkini yaşamış oldum.