Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İyikilerin en güzeli Ezgi

nukeman

Normal Üye
27 Mar 2020
2
9
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beklediğimden çok daha güzel geçen bir görüşme hakkında tüm görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

Çalıştığım iş dolayısıyla kendisine gece 4 saatlerinde yazmış olduğum mesaja sabah geri dönüş sağlayıp tam 11 de 2 saatlik bir görüşme üzerine kendisiyle anlaştık. Mesajlardaki konuşma tarzı ne kadar ciddi olsada bu ciddiyet tamamen kavuşana kadar. Kendisi cıvıl cıvıl bir insan olmasıyla beraber yüz güzelliği ve vücut ölçüleri gerçekten olağan üstü. Herkes için zevklerin farklı olduğunu belirterek benim özellikle yüz güzelliğine puanım 10/10. Biyolojik olarak doysanızda gözünüz doymayacak ilk önce bunun garantisini vermiş olayım:))

Özel anlara gelecek olursak oral performansı her erkek için önemlidir. Tatmin edici bir oral ve yatak performansı vardı. Pozisyon konusunda istediğiniz her pozisyonu rahatlıkla yapan , karşısındaki insanın ne istediğini bilen bir kişi. Ten uyumu çok önemlidir ve çok kez bu uyuma hayran kalacağım gibi duruyor.

Ve son olarakta en önemlisi hepimiz için temizlik. Başak burcu olduğum için titiz ve temiz biri olduğumdan dolayı kendisinden ayrıca memnun kaldım. Kendisinin çok titiz ve temiz olduğunu bilmenizi isterim. Üstündeki güzel koku hala üzerimde.

Seninle tanışmama vesile olan foruma teşekkürlerimi sunmak isterim. İyikilerin en güzelini hakediyorsun prenses...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,829
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,493
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beklediğimden çok daha güzel geçen bir görüşme hakkında tüm görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

Çalıştığım iş dolayısıyla kendisine gece 4 saatlerinde yazmış olduğum mesaja sabah geri dönüş sağlayıp tam 11 de 2 saatlik bir görüşme üzerine kendisiyle anlaştık. Mesajlardaki konuşma tarzı ne kadar ciddi olsada bu ciddiyet tamamen kavuşana kadar. Kendisi cıvıl cıvıl bir insan olmasıyla beraber yüz güzelliği ve vücut ölçüleri gerçekten olağan üstü. Herkes için zevklerin farklı olduğunu belirterek benim özellikle yüz güzelliğine puanım 10/10. Biyolojik olarak doysanızda gözünüz doymayacak ilk önce bunun garantisini vermiş olayım:))

Özel anlara gelecek olursak oral performansı her erkek için önemlidir. Tatmin edici bir oral ve yatak performansı vardı. Pozisyon konusunda istediğiniz her pozisyonu rahatlıkla yapan , karşısındaki insanın ne istediğini bilen bir kişi. Ten uyumu çok önemlidir ve çok kez bu uyuma hayran kalacağım gibi duruyor.

Ve son olarakta en önemlisi hepimiz için temizlik. Başak burcu olduğum için titiz ve temiz biri olduğumdan dolayı kendisinden ayrıca memnun kaldım. Kendisinin çok titiz ve temiz olduğunu bilmenizi isterim. Üstündeki güzel koku hala üzerimde.

Seninle tanışmama vesile olan foruma teşekkürlerimi sunmak isterim. İyikilerin en güzelini hakediyorsun prenses...
paylaşim icin teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,490
1,987
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler!..Sevişmenize sağlık!..

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
387
765

Yaa yerim ben seni çok tatlısın 🤣🤣🙏🥰🥰😉 nasil başlıcami şaşırdım bu tatli paylaşımı okuyunca cok mutlu ettin beni🙏🤗 iyiki tanidim ve seninle ozel animi paylaştıgim icin kuzum benim cok teşekkür ederim iyiki geldin tekrar görüşmeye kadar sabırsızlıkla bekliyorum seni kocaman öpüyorum kucak dolusu kendine cok iyi bak hoscakal 💋🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar