Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İyi ki Varsın

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
826
1,623
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özlenen Kadın;demiştim ya gerçekten Sevgili Fridayı tanıdıktan sonra böyle hissediyorsunuz..Gerçekten samimi olduğum,özelimi paylaştığım bu ortamda dost hissettiğim Fridadır..Yine böyle bir günde Frida ile denk gelmenin sevinci ile kapıda karşılarkenki samimiyet ve sıcakkanlılık ile yanında buldum kendimi.Elleriyle hazırladığı kahve ile başlayan koyu,samimi,dostane sohbetimiz çok keyifliydi..Frida iyi kalpli ve hayatta tanıyabileceğiniz ender kişiliklerdendir.Masaja ihtiyacım olduğu ve stresli günlerin ardından,özel,güzel dokunuşları ve kendine has stili olan masajı ile benim üzerimdeki bütün gerginliği ve kötü enerjiyi yok etti.Özel anlarda zaten onu yaşamak ve sevişmek unutulmazlardan..Keyifle kendimi rahatlamış hissettim her yönden..Birde beni yıkayarak arındırdı..O sadece bedeninize dokunmuyor,ruhunuza da dokunuşlar yapıyor..İyi ki varsın Frida..Herşey için çok teşekkür ederim😚

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Özlenen Kadın;demiştim ya gerçekten Sevgili Fridayı tanıdıktan sonra böyle hissediyorsunuz..Gerçekten samimi olduğum,özelimi paylaştığım bu ortamda dost hissettiğim Fridadır..Yine böyle bir günde Frida ile denk gelmenin sevinci ile kapıda karşılarkenki samimiyet ve sıcakkanlılık ile yanında buldum kendimi.Elleriyle hazırladığı kahve ile başlayan koyu,samimi,dostane sohbetimiz çok keyifliydi..Frida iyi kalpli ve hayatta tanıyabileceğiniz ender kişiliklerdendir.Masaja ihtiyacım olduğu ve stresli günlerin ardından,özel,güzel dokunuşları ve kendine has stili olan masajı ile benim üzerimdeki bütün gerginliği ve kötü enerjiyi yok etti.Özel anlarda zaten onu yaşamak ve sevişmek unutulmazlardan..Keyifle kendimi rahatlamış hissettim her yönden..Birde beni yıkayarak arındırdı..O sadece bedeninize dokunmuyor,ruhunuza da dokunuşlar yapıyor..İyi ki varsın Frida..Herşey için çok teşekkür ederim😚

Ne mutlu o zaman bana sende böyle yer ettiysem🤗 Baş tacısın her zaman😘 Benim için keyifli pazar oldu duştan sonra pammuk gibi oldum ne stres kaldı ne de gerginlik:) Herşey için teşekkür ederim iyi ki sende varsın kocaman kocamam öpüyorum sevgiler🤗😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,309
10,256
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, @Frida benim de her zaman zevk alarak vakit geçirdiğim partnerlerden biri olmuştur foruma girdiği günden beri... (y)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
766
2,329
Güzel paylaşım için teşekkürler, @Frida benim de her zaman zevk alarak vakit geçirdiğim partnerlerden biri olmuştur foruma girdiği günden beri... (y)
Çok teşekkür ederim kadıköylü bi mukabele🤗 özlendin bilesin 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar