Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok ben burdan da tam anlamadım.
Arkana geçip öyle yakından bakmam lazım.![]()
Yakın gözlügümü alıp öyle bakayım en iyisi
Gözlük desemYakın gözlügümü alıp öyle bakayım en iyisi,yada az dahamı yakından çekilseydi foto
![]()
Cekilmedipati detayı çok tatlı![]()
Benim evlatlardan 2 numara1 pati gördüm sanki @Kayla hanımefendi
İdare etcez artık ne yapalımGözlük desem![]()
Eee kıss me yazdırdık okadarÖpülesi![]()
☺☺☺Ekranda bu kadar iyiyse, gerçekte nasıldır düşünemedim![]()
Asıl,Malum yerdeki 'top secret' dövmeyi görmek paha biçilmez...
Sanata ve sanatçıya olan saygımdan ve sevgimden ötürü tanımam gerekli olduğuna kanaat getirdim , radara takıldınız maalesef
Bu yakin çekim mi?
Ayy tesekkür ediyorumÇok hoş duruyor. Şaheser
En yakınBu yakin çekim mi?
Malesef kelimesi ilj defa anlamlı güzel geldiSanata ve sanatçıya olan saygımdan ve sevgimden ötürü tanımam gerekli olduğuna kanaat getirdim , radara takıldınız maalesef![]()
☺☺Heyecanlandım![]()
O sadece yataktaAsıl,Malum yerdeki 'top secret' dövmeyi görmek paha biçilmez...![]()
Keşke gelebilsem ama imkansız gibiMüthişşistanbula da bekliyoruz
Öpmeden olmaz ☺dövmeler çok güzel , öpülecek yerde belli![]()
Beklerim zevkle ☺gelip yakindan incelemek gerek diye dusunuyorum![]()
lütfen istanbul programı istiyoruzzz
bence de üstad hem yakından hemde açısal açı dan bir değişiklik şartYakın gözlügümü alıp öyle bakayım en iyisi,yada az dahamı yakından çekilseydi foto
![]()
izmir getirteceksin sonunda
Neden olmasın kiizmir getirteceksin sonunda
teşekkürler ....
Cok isterdim ama bende 1 engelli köpek 4 kedi var bırakcagım güvenip kimsede yok gelememe sebebim bulütfen istanbul programı istiyoruzzz![]()
tüyleri kadar ömürleri olsunCok isterdim ama bende 1 engelli köpek 4 kedi var bırakcagım güvenip kimsede yok gelememe sebebim bu
bende de bir it var hemde it oğlu itNeden olmasın ki![]()
Güzel şekilli dövmeleriniz var. İyi keyifler size ve İzmir selamlar Kayla
O dövmeleri
Güzel ve seksi bir pembiş olmanız yanında tatlış bir hayvansevermişsiniz takdir ettim sizi ve saygı duydumCok isterdim ama bende 1 engelli köpek 4 kedi var bırakcagım güvenip kimsede yok gelememe sebebim bu
Çok teşekkür ediyorumtüyleri kadar ömürleri olsun
emeğinize yüreğinize sağlık ......
sizi ayakta alkışlıyorum ......
Çok teşekkür ediyorum fırsatını yakalarsam söz ordayımGüzel ve seksi bir pembiş olmanız yanında tatlış bir hayvansevermişsiniz takdir ettim sizi ve saygı duydum. Olurda 1 hafta bakarım diyen çıkarsa bekleriz
![]()
Aralık gibi bir istanbul planım var (Bursa da yaşıyorum) keşke aralığa denkgelse fırsatınızÇok teşekkür ediyorum fırsatını yakalarsam söz ordayım
Manzara efsane güzel. Bağğğzı meslekler ne kadar şanslı yahu
EvetAma bu ağır tahrik
Tesekkür ediyorumDövme (tattoo) tabi özel bir tercih , güzel bir zevk ve kadına yakışıyor ..
Çok teşekkür ediyorumBütün görsel paylaşımlarınızı inceledim, açık ara en iyisi bu diyebilirim. Sanırım mavişlerin akıl sağlığıyla oynamamak için böyle yakın plan kalça çekimlerini az paylaşıyor olmalısınızDiğer mavişler ne düşünür bilemem; ama ben böyle enfes bir manzarayı daha sık görmeyi isterim
![]()
Tesekkur ediyorumM
Manzara efsane güzel. Bağğğzı meslekler ne kadar şanslı yahu![]()
Yakından da görmüştüm, ama çoook fenaaaa
Döwme degilde yakindan popoş cok güzel gözüküyor canlı cqnli görsek neler olur düşünemiyorum bile
Tesekkür ediyorumYakından da görmüştüm, ama çoook fenaaaa![]()
Yaaaa şapşikSana başka hastayım
Dovmelerine başka![]()
Denemeden bilinmezDöwme degilde yakindan popoş cok güzel gözüküyor canlı cqnli görsek neler olur düşünemiyorum bile![]()
Tesekkur ediyorumGüzel dövmeli seksi kadın![]()
Hiç fena plan değil gelirseniz seve seve misafir ederimFotoğrafı gördükten sonra Cuma gece otobüs bileti alsam sabah 6:00 da İzmir'de olsam @Kayla hanımdan 4 saatlik görüşme istesem , aynı gece otobüsle geri dönsem ufaklığın ve benim bünyem bunu kaldırır mı?
Kafamda deli sorular...
Fotoğraf şahane maşallah
Kaylacım şu fotoğraflarda pozisyon alma işini harika yapıyorsun canı gönülden tebrikler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!