Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İsmi gibi zarif kadın Ahu

21 May 2017
64
164
Merhaba dostlar, gectigimiz günlerde Ahu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdik. Daha önce de gittiğim için evi bulmakta zorlanmadım. Otopark sorunu da yoktu. Evi çok geniş ferah. Kapıdan girer girmez Ahu'nun büyüsüne kapiliyorsunuz. Fiziği gerçekten çok iyi insan bakmaya doyamiyor 😃 Salonda otururken bir anda kalkıp yanıniza gelirse tehlike çanları caliyor demektir. Ahu'nun öpüşmesi harika french Kiss olayını tam anlamıyla yaşıyorsunuz uzun uzun öpüşüyor. Oral konusundada gayet başarılı. Pozisyon isteklerinize cevap veriyor fakat Ahu'ya fazla dayanmaniz mümkün değil. Forumdaki görüşmelerimde en hızlı golü Ahu'dan yedim 😅 Gideceklere şimdiden başarılar 😅

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
181
1,654

Merhaba dostlar, gectigimiz günlerde Ahu ile kısa bir görüşme gerçekleştirdik. Daha önce de gittiğim için evi bulmakta zorlanmadım. Otopark sorunu da yoktu. Evi çok geniş ferah. Kapıdan girer girmez Ahu'nun büyüsüne kapiliyorsunuz. Fiziği gerçekten çok iyi insan bakmaya doyamiyor 😃 Salonda otururken bir anda kalkıp yanıniza gelirse tehlike çanları caliyor demektir. Ahu'nun öpüşmesi harika french Kiss olayını tam anlamıyla yaşıyorsunuz uzun uzun öpüşüyor. Oral konusundada gayet başarılı. Pozisyon isteklerinize cevap veriyor fakat Ahu'ya fazla dayanmaniz mümkün değil. Forumdaki görüşmelerimde en hızlı golü Ahu'dan yedim 😅 Gideceklere şimdiden başarılar 😅
Güzel görüşleriniz ve eglenceli yazınız için teşekkür ederim. Gayet hoş eğlenceli vakit geçirdiğimize bende sevindim. Göl u kötü bir kaleci olduğunuz için yemedinize eminim biliyorum ki deplasmanda küme düşmemesi için karşı tarafa yardımcı oldunuz 😁😄 şaka Bir Yana tekrar beklerim en kisa zamanda 😘

azzka1 Çevrimdışı
27 Haz 2021
111
135
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahu dayanılmaz sexi bir dişidir. Bazen bir sözü, bazen bir bakışı, bazen bir dokunuşu, bazen bir pozisyonu ama mutlaka beyninize gönderecek bir son darbesi vardır.

Özledim.....

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
99
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar