Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Islak Adam

Amedo

Normal Üye
11 Tem 2022
3
25
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Elena Hanıma sıcak karşılaması nedeniyle çok teşekkür ederim.Kendisiyle iletişime geçtikten sonra uygun saatte randevulaştık.Fakat benim hesaba katamadığım bir durum vardı ,oda havanın karlı ve soğuk olmasıydı.Bazen herşey yolunda gitmeyebilir,sanırım bu da benim için o zamanlardan biriydi.Aracın yolda kalması,telefonun çekmemesi v,s 😄bu kadar zorluklardan sonra kendisi beni kapıda siyah iç çamaşırıyla karşılayınca,he şeyi unuttum.Samimi ve sıcak bir karşılamadan sonra sohbeti gayet güzeldi.Bu arada sıcak çay için çok teşekkür ederim kendisine.Kısa bir sohbetten sonra ,unutamayacağım bir birliktelik yaşattı bana,kesinlikle sevişmesini bilen ,nerde nasıl davranacağını ,partnerini nasıl mutlu edeceğini bilen bir bayan.Kendisine teşekkür ederim ıslak adam olarak 😄En kısa zamanda görüşmek üzere.

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
844
725
En güzel sevişme zor zama da olandır.
Güzel paylaşım için teşekkürler.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,801
1,535
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Elena Hanıma sıcak karşılaması nedeniyle çok teşekkür ederim.Kendisiyle iletişime geçtikten sonra uygun saatte randevulaştık.Fakat benim hesaba katamadığım bir durum vardı ,oda havanın karlı ve soğuk olmasıydı.Bazen herşey yolunda gitmeyebilir,sanırım bu da benim için o zamanlardan biriydi.Aracın yolda kalması,telefonun çekmemesi v,s 😄bu kadar zorluklardan sonra kendisi beni kapıda siyah iç çamaşırıyla karşılayınca,he şeyi unuttum.Samimi ve sıcak bir karşılamadan sonra sohbeti gayet güzeldi.Bu arada sıcak çay için çok teşekkür ederim kendisine.Kısa bir sohbetten sonra ,unutamayacağım bir birliktelik yaşattı bana,kesinlikle sevişmesini bilen ,nerde nasıl davranacağını ,partnerini nasıl mutlu edeceğini bilen bir bayan.Kendisine teşekkür ederim ıslak adam olarak 😄En kısa zamanda görüşmek üzere.
Paylaşım için teşekkürler

7 Ocak 2021
222
272
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Elena Hanım ile tanışmak bir türlü kısmet olmadı.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Teşekkür ederim cnm benim paylaşım için ne güzel sizi ısıta bildik böyle bi soğuka bakmadan geldiniz için teşekkür ederim 🥰😘 kalbi güzel adam 🤗😊😘

18 Eki 2021
190
205
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
zor zamanda .demekkki zorluğa değecek bayan elena. tanışmak ümidiyle. sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar