Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İskelenin altındaki boşluk

Peder10

Normal Üye
16 Nis 2021
24
72
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi akşamlar herkese,
Bu ay içerisinde Zeynep Hanımla 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.Ulaşım için toplu taşıma kullanıyorum ve kendisinin adresi ulaşım açısından rahat diyebilirim.Evi ise gayet rahat edebileceğiniz bir düzende ve inanılmaz temiz.Ben kendisinin yanında minyon kalsam da partnerini mutlu etmeyi başarıyor.
Yanında iken gözlerinin verdiği hissiyatın resmi geldi ama tanımlayamamıştım.Başlıkta belirttiğim iskelenin altından ufka baktığınızda yaşadığınız sakinlik ve memnuniyet kendisinin gözlerine saklanmış.Ayrıca randevu da ufak bir zaman kaydırma oldu ve bunu önceden haber ederek güncelledik.Bence ufak detayların insanı tanımada büyük bir rol oynadığını düşünüyorum.
Kendisine zamanını paylaştığı için teşekkür ederim.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi akşamlar herkese,
Bu ay içerisinde Zeynep Hanımla 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.Ulaşım için toplu taşıma kullanıyorum ve kendisinin adresi ulaşım açısından rahat diyebilirim.Evi ise gayet rahat edebileceğiniz bir düzende ve inanılmaz temiz.Ben kendisinin yanında minyon kalsam da partnerini mutlu etmeyi başarıyor.
Yanında iken gözlerinin verdiği hissiyatın resmi geldi ama tanımlayamamıştım.Başlıkta belirttiğim iskelenin altından ufka baktığınızda yaşadığınız sakinlik ve memnuniyet kendisinin gözlerine saklanmış.Ayrıca randevu da ufak bir zaman kaydırma oldu ve bunu önceden haber ederek güncelledik.Bence ufak detayların insanı tanımada büyük bir rol oynadığını düşünüyorum.
paylaşım için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
435
1,003
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aaa hocam şairane bir benzetme olmuş,
Duyguna sağlık,
İskele altında ki o boşluktan korkmusumdur hep,
Şimdi siz anlatinca ürperdim bi an,
Paylaşım için teşekkürler....

Zeynep Ünal Çevrimdışı
20 Kas 2020
354
2,437
İyi akşamlar herkese,

Tesekur ederim deneyim için:) 💋 iskelenin altındaki boşluk olarak gördüğün için ayrıca teşekkür ederim. Aslında Araf derler bana

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar