clubs
Normal Üye
- 24 Mar 2023
- 3
- 37
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Buse hanımla Cuma günü yaşadığımız güzel anlardan sonra iş nedeniyle İstanbul'dan ayrılacaktım. Ancak cumartesi günü de iş çıkınca şirket bileti bir gün öteletti ve ben de hemen şimşekler çaktı. Bir daha görüşmeliydim. Hemen iletişime geçip cumartesi sabaha randevumu aldım. Kendisi beni lise öğrencisi kostümüyle karşıladı. Sohbet kahve ikramı ve duştan sonra olay yerine geçiş yaptık. Mükemmel bir oral sex ten sonra zaten ilişkiye dair fazla umut kalmamıştı bende ve misyoner pozisyonunda hemen geliverdim. Burdan uyarayım sakın tek seans yapar giderim diye düşünmeyin. O kadar sexi ki bakarak boşalan bile olabilir. Ben izlemeye doyamadım. Birinci birliktelikten sonra duşumu aldım ve çerez ikramıyla ikinci sefere hazırdım artık. O güzelim boy aynası önünde müthiş bir oral sonra güzel bir dogyy den sonra sıra gelmişti volkanı patlatmaya. Bir gün önce yüzünde sonlanan birlikteliğimiz bu sefer onun isteğiyle ağzında sonlandı. Bir damlasını bile ziyan etmedi inanılmazdı. Gönül isterdiki bir sefer de anal deneyelim ancak benimki biraz standartın dışında olduğundan denememeye karar verdik.
Bu mükemmel anlar için çok teşekkür ederim kendisine. 3-5 in fazlasına bakmayın mutlaka deneyin güzel ve sexi Buse hanımı.
Bu mükemmel anlar için çok teşekkür ederim kendisine. 3-5 in fazlasına bakmayın mutlaka deneyin güzel ve sexi Buse hanımı.