- 29 Nis 2014
- 9,305
- 10,255
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Açma-kapanmalar arasında yine aylar olmuştu @MELTEM ile görüşmeyeli... Forumda çok görüşülmek istenen partnerlerden olması ve benim de çoğunlukla aynı gün içinde yazmam ya da şansa müsait olmadığı bir haftaya denk gelmem derken defalarca ortak bir zamanda karar kılamadık. Ama eninde sonunda azmin elinden birşey kurtulmadı ve 2 gün önceden program yaparak görüşme gün ve zamanında anlaşabildik, gerçi küresel whatsapp krizi sonrası ertesi gün de uzunca bir süre whatsapp a girmeyince kendisi, bir kez daha mı makus talihim demedim değil
Neyse, sonunda teyitleştik ve her zamanki ritüelim olan Migros poşeti, biralar ve çerez ile kapısına dayandım. Kapıyı siyahlar içinde, hafif gotik makyajlı çekici bir hanımefendi açınca, bütün o randevulaşma stresi de yerini keyifli anların öncesinde insanı basan tatlı heyecana bıraktı. 
Zorunlu temizliği takiben biraları açıp koltuğa geçince, @MELTEM in bacak bacak üzerine atmasıyla kısa eteğinin sıyrılıp siyah jartiyerlerin ortaya çıkması, biz erkeklerin çiftleşme öncesi salgıladığımız hormonları iyice harekete geçirdi bende
(aslında güzel bir foto lazımdı da, muhabbet gıybet derken unuttuk gitti alışılagelmiş üzere) Özellikle sigara içerken karşı koltuğa geçip verdiği manzara, artık duş zamanımın geldiğini gösteriyordu...
Ilık kısa bir duş sonrası yatağa geçtiğimizde, gözlerimin içine bakarak yaptığı yavaş ama kışkırtıcı oralı, sağlam göğüslerini zevkle izlediğim cowgirl ü, yine Latin kalçalarını izlediğim reverse cowgirl ü ve belinden kavrayıp bir yandan da aynadan takip ettiğim deep doggy si derken uzun mu uzun bir seansı, alışılageldiği üzere göğüslerinin arasında coşkulu bir şekilde sonuçlandırdık. Gönül isterdi ki, aynı zevki ikinci defa tadalım, ama haklı olarak "insan hakları" dedi, "benimki de can" dedi. "Dedim, olabilir"
Neyse, yine muhabbet gıybet bira derken, artık daha fazla ayıp olmasın, ben evime gideyim, sen de dinlen diyerek zengin kalkışı yaptım. Ama hedef bir gün, fazlasıyla geniş bir zamanda, hem o Latin kalçaların hem de o bomba memmelerin tadına defalarda bakmak. Malum, böyle zevkli hedefler koymadan yaşanmıyor bu sıradan hayat
Zorunlu temizliği takiben biraları açıp koltuğa geçince, @MELTEM in bacak bacak üzerine atmasıyla kısa eteğinin sıyrılıp siyah jartiyerlerin ortaya çıkması, biz erkeklerin çiftleşme öncesi salgıladığımız hormonları iyice harekete geçirdi bende
Ilık kısa bir duş sonrası yatağa geçtiğimizde, gözlerimin içine bakarak yaptığı yavaş ama kışkırtıcı oralı, sağlam göğüslerini zevkle izlediğim cowgirl ü, yine Latin kalçalarını izlediğim reverse cowgirl ü ve belinden kavrayıp bir yandan da aynadan takip ettiğim deep doggy si derken uzun mu uzun bir seansı, alışılageldiği üzere göğüslerinin arasında coşkulu bir şekilde sonuçlandırdık. Gönül isterdi ki, aynı zevki ikinci defa tadalım, ama haklı olarak "insan hakları" dedi, "benimki de can" dedi. "Dedim, olabilir"
Neyse, yine muhabbet gıybet bira derken, artık daha fazla ayıp olmasın, ben evime gideyim, sen de dinlen diyerek zengin kalkışı yaptım. Ama hedef bir gün, fazlasıyla geniş bir zamanda, hem o Latin kalçaların hem de o bomba memmelerin tadına defalarda bakmak. Malum, böyle zevkli hedefler koymadan yaşanmıyor bu sıradan hayat