- 2 Ağu 2021
- 93
- 204
- 44
Efendim, pazartesi gunu karda mahsur kalma hikayemizi lutfedip dinlemistiniz. Takip eden uc gunde Istanbuldaki butun ara yollar problemli oldugundan ancak bugune kismet olan bir gorusme ayarladik. Incilay hanimda zaten gozum vardi, ekim ayindaki ilk Istanbul ziyaretimizde bu cicektende bal alalim istemis, ve fakat denk getirememistik. Gelgelelim bugune kismetmis. Bu balarisi kardesiniz neseyle uctu verilen saatte, verilen konuma. Incilayin evi cok ama cok temiz, zevkli dosenmis, ultra lux bir komplekste, adeta 5 yildizli otel konforunda. Ikramlar desen nefis, iceri girdigimde sicacik kahvemi ne ara hazirlayipta sehpaya koydu bilemedim. Cunku muhtemelen o enfes ve iri goguslerini dikizlemekle mesgul oldugum icin gozum baska sey gormuyordu. Hani resimlerinde siyah bir transparan hizmetci kiyafeti varya, siyah corapli filan, onu giymis, karsimda oturup butun guzelligi ve cekiciligi ile gozlerime icine bakiyor, gulumsuyor, dedimki kahve cok sicak geldi sonra devam ederim, attim kendimi dusa. Tek kullanimlik terlikler, dis fircasi filan, acaip hazirlikli. Akpak olup ciktim, harika dosenmis yatak odasina gectik. Tam manasi ile gfe bir tecrube yasatti bana. Guzel dudaklarini ve goguslerini opmelere doyamadim. Mis kokulu tenini, kalcalarini opup kokladim. Cowgirl pozisyonunda ellerim kalcalarinda, yuzum o iri nefis goguslerinin arasinda, simsiki birlesti vucutlarimiz.
Incilay cok candan, cok tatli, cok guzel bir kiz. Tanidigima cok memnun oldum, bir dahaki Istanbul seferimde tekrar gorusmek uzere sozlestik. Simsiki sarilip optum yanaklarimdan, yuzumde o tatli tebessum ayrildim yanindan.
Cok tesekkur ederim canim, iyiki tanistik seninle.
Incilay cok candan, cok tatli, cok guzel bir kiz. Tanidigima cok memnun oldum, bir dahaki Istanbul seferimde tekrar gorusmek uzere sozlestik. Simsiki sarilip optum yanaklarimdan, yuzumde o tatli tebessum ayrildim yanindan.
Cok tesekkur ederim canim, iyiki tanistik seninle.