Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilayla Bulutların Üzerinde

narquilan

Normal Üye
14 Eyl 2020
3
18
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nerden başlayacağımı bilmiyorum Uzun zamandır takipte olduğum görüşmek istediğim İncilay a dün yazdım sağolsun kendisi de müsait olduğunu ve bana zaman ayıracağını belirtti.konuşmaya başladığınız ilk andan itibaren o samimiyeti ve sıcaklığını hissediyorsunuz. Kapıyı açtığı anda çok güleryüzlü bir hanımefendi karşılıyor sizi. Tüm gerginliğiniz bir anda geçiyor. Her şeyden önce çok pozitif ve mutlu biri var karşınızda. Samimi bir sohbete başlıyorsunuz. Sanki önceden tanıştığınız yıllardır arkadaşmışsınız gibi bir sohbete sürüklüyor sizi. Biraz ordan biraz burdan her konuda konuşabilirsiniz. Çok entellektüel ve kültürlü bir hanımefendi kendisi.Seyahat planlarımdan bahsetmem üzerine bana kendi gezdiği yerleri anlattı. Ölmeden önce gidip görmem gereken yerleri(özellikle marekeş ve noelde prag) söyledi. Tavsiyelerine uyucam İncilaycım😊

Özel zamanlardan çok bahsetmek istemiyorum ama bu kadar güzel bu kadar seksi bir kadınla sevişmek sizi inanılmaz iyi hissettiriyor.resmen bulutların üzerine çıkıyorsunuz.ve asla oradan inmek istemiyorsunuz.

Ölmeden önce kesinlikle görmeniz gereken bir güzellik @İNCİLAY ❤️

Her şey için çok teşekkür ederim İncilaycım. Seninle tanıştığıma çok memnunum.iyi ki tanışmışız iyi ki sevişmişiz🥰

Bir daha görüşmek üzere kendine çok iyi bak😘😘

(Belki ramazandan sonra🤣)

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
Nerden başlayacağımı bilmiyorum Uzun zamandır takipte olduğum görüşmek istediğim İncilay a dün yazdım sağolsun kendisi de müsait olduğunu ve bana zaman ayıracağını belirtti.konuşmaya başladığınız ilk andan itibaren o samimiyeti ve sıcaklığını hissediyorsunuz. Kapıyı açtığı anda çok güleryüzlü bir hanımefendi karşılıyor sizi. Tüm gerginliğiniz bir anda geçiyor. Her şeyden önce çok pozitif ve mutlu biri var karşınızda. Samimi bir sohbete başlıyorsunuz. Sanki önceden tanıştığınız yıllardır arkadaşmışsınız gibi bir sohbete sürüklüyor sizi. Biraz ordan biraz burdan her konuda konuşabilirsiniz. Çok entellektüel ve kültürlü bir hanımefendi kendisi.Seyahat planlarımdan bahsetmem üzerine bana kendi gezdiği yerleri anlattı. Ölmeden önce gidip görmem gereken yerleri(özellikle marekeş ve noelde prag) söyledi. Tavsiyelerine uyucam İncilaycım😊

Özel zamanlardan çok bahsetmek istemiyorum ama bu kadar güzel bu kadar seksi bir kadınla sevişmek sizi inanılmaz iyi hissettiriyor.resmen bulutların üzerine çıkıyorsunuz.ve asla oradan inmek istemiyorsunuz.

Ölmeden önce kesinlikle görmeniz gereken bir güzellik @İNCİLAY ❤️

Her şey için çok teşekkür ederim İncilaycım. Seninle tanıştığıma çok memnunum.iyi ki tanışmışız iyi ki sevişmişiz🥰

Bir daha görüşmek üzere kendine çok iyi bak😘😘

(Belki ramazandan sonra🤣)
Bebeğim güzel vakitini ayırıp bu güzel satırları yazdığın için çok teşekkür ederim💐😍 benim içinde çok güzel bir görüşme oldu 💗 sen dopdolu bir ruhsun ve vakit birlikteyken hızla geçti bu güzel sözlerin sıcaklığın için ben teşekkür ederim seni tanıdığıma çok mutlu oldum iyiki geldin tekrar görüşmek üzere çok öpüyorum seni 💐😘💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar