- 15 Tem 2015
- 281
- 531
- 30
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba FZ Ailesi.
Kendisiyle geçen cumartesi günü iki saatlik bir görüşme gerçekleştim.. Foruma girdiğinden beri İncilay hanım dikkatimi çekenlerdendi görüşmeden önce iki kere randevu talep ettim. Müsait olamayışından dolayı bir türlü dek gelemedik , geçtiğimiz cumartesi günü ( üç gün öncesinden ) randevuyu kaptım.. Tabi o üç gün benim için geçmek bilmedi bir an önce görüşme gününün gelmesini bekledim.. Görüşme gününden bir gün önce randevuyu sağlama almak için teyit ettim.. Vee o büyük gün geldiğin de ( konum atmadı profil fotoğrafındaki site deyince zaten anladım.
gerekli blok ve daire bilgilerine alınca hoop direk daldım kapıya güvenlik falan varmış beni ilgilendirmez
İçeriye girdiğim de kapıyı açan sanki bir insan değildi melekti.. Aman yarabbi bu ne güzellik.. Şoku atlatmak için direk izin isteyerek elimi yüzümü yıkadım. Banyo çok temiz evi de öyle. Salona geçtiğim de ikramlar şahaneydi.. Kendisi çok zeki, sohbeti güzel, çok konulardan konuştuk... Yazıyı fazla uzatmak istemiyorum.. Özel anlara da fazla girmeyeceğim her şeyiyle mükemmeldi.. Her şey için teşekkür ederim.. Tekrar görüşmek üzere.. @İNCİLAY 

Kendisiyle geçen cumartesi günü iki saatlik bir görüşme gerçekleştim.. Foruma girdiğinden beri İncilay hanım dikkatimi çekenlerdendi görüşmeden önce iki kere randevu talep ettim. Müsait olamayışından dolayı bir türlü dek gelemedik , geçtiğimiz cumartesi günü ( üç gün öncesinden ) randevuyu kaptım.. Tabi o üç gün benim için geçmek bilmedi bir an önce görüşme gününün gelmesini bekledim.. Görüşme gününden bir gün önce randevuyu sağlama almak için teyit ettim.. Vee o büyük gün geldiğin de ( konum atmadı profil fotoğrafındaki site deyince zaten anladım.