Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay ile 2. görüşme yine muhteşemdi

free_bird

Normal Üye
3 Ağu 2022
5
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün İncilay ile 2. görüşmemizi gerçekleştirdik. Yine tertemiz evi, ikramları, sohbeti ve mükemmel fiziğiyle güzel anlar geçirdik.
Sitedeki güvenli evinde ulaşım son derece sorunsuz ve hijyen konusuna dikkat ediyor.
Evi misafirlerini güzel ağırlamak için oldukça güzel dizayn edilmiş kendinizi rahat hisettiriyor.
Sohbeti biraz abartmış olabiliriz😂😂 öyle ki saatimizi aşarak muhteşem sohbetimize devam ettik, kum saati ile zaman tutma huyu yok gösterdiği esneklik için teşekkür ederim.
Yüz ve fizik güzelliği kadar zekası da güzel bir kadın kendisi, pembişler içinde çok net olarak parmakla gösterebilirim😊
Sohbet ederken farklı boyutlara geçtik verdiği bilgilerle ve konuştuklarımızdan araştırma konuları olarak kendime notlar aldım😍
Kıyafet ile ilgili kibar isteklerinize naziklikle olumlu cevap veriyor.
Özel anları anlatmayacağım anlatmaya gerek yok görüyorsun😂

Not : Ayağımda iğne izleri arıyorum😂

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
443
Bugün İncilay ile 2. görüşmemizi gerçekleştirdik. Yine tertemiz evi, ikramları, sohbeti ve mükemmel fiziğiyle güzel anlar geçirdik.
Sitedeki güvenli evinde ulaşım son derece sorunsuz ve hijyen konusuna dikkat ediyor.
Evi misafirlerini güzel ağırlamak için oldukça güzel dizayn edilmiş kendinizi rahat hisettiriyor.
Sohbeti biraz abartmış olabiliriz😂😂 öyle ki saatimizi aşarak muhteşem sohbetimize devam ettik, kum saati ile zaman tutma huyu yok gösterdiği esneklik için teşekkür ederim.
Yüz ve fizik güzelliği kadar zekası da güzel bir kadın kendisi, pembişler içinde çok net olarak parmakla gösterebilirim😊
Sohbet ederken farklı boyutlara geçtik verdiği bilgilerle ve konuştuklarımızdan araştırma konuları olarak kendime notlar aldım😍
Kıyafet ile ilgili kibar isteklerinize naziklikle olumlu cevap veriyor.
Özel anları anlatmayacağım anlatmaya gerek yok görüyorsun😂

Not : Ayağımda iğne izleri arıyorum😂
Bebeğim sayende dün akşam şahane geçti hatta ben senin vaktini almış oldum😅 .. O güzel enerjinden ve zekiliğinden ki zeka çok seksi bir şey susmak nedir bilemedim derin konuları irdeledik.. Her an dopdolu geçti iyiki geldin benim tatlı bebeğim 💐💜 Her şey için teşekkür ederim iğne izleri olursa haber ver 😅❤️😘💐 çok öpüyorum seni 💐❤️💕

free_bird

Normal Üye
3 Ağu 2022
5
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bebeğim sayende dün akşam şahane geçti hatta ben senin vaktini almış oldum😅 .. O güzel enerjinden ve zekiliğinden ki zeka çok seksi bir şey susmak nedir bilemedim derin konuları irdeledik.. Her an dopdolu geçti iyiki geldin benim tatlı bebeğim 💐💜 Her şey için teşekkür ederim iğne izleri olursa haber ver 😅❤️😘💐 çok öpüyorum seni 💐❤️💕
Yatağa dikey yatıp kamerayla kayıt altına alacağım😂
Tekrar görüşmek üzere😍😘

theles Çevrimdışı
13 Nis 2019
402
618
Cinsiyetiniz nedir?
İki tarafa da tebrikler. İncilay hanım ile keyifsiz vakit geçirmek için baya zorlamak lazım sanırım. Harika bir insan ve çok da güzel bir kadın 😍👏🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar