free_bird
Normal Üye
- 3 Ağu 2022
- 5
- 36
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün İncilay ile 2. görüşmemizi gerçekleştirdik. Yine tertemiz evi, ikramları, sohbeti ve mükemmel fiziğiyle güzel anlar geçirdik.
Sitedeki güvenli evinde ulaşım son derece sorunsuz ve hijyen konusuna dikkat ediyor.
Evi misafirlerini güzel ağırlamak için oldukça güzel dizayn edilmiş kendinizi rahat hisettiriyor.
Sohbeti biraz abartmış olabiliriz
öyle ki saatimizi aşarak muhteşem sohbetimize devam ettik, kum saati ile zaman tutma huyu yok gösterdiği esneklik için teşekkür ederim.
Yüz ve fizik güzelliği kadar zekası da güzel bir kadın kendisi, pembişler içinde çok net olarak parmakla gösterebilirim
Sohbet ederken farklı boyutlara geçtik verdiği bilgilerle ve konuştuklarımızdan araştırma konuları olarak kendime notlar aldım
Kıyafet ile ilgili kibar isteklerinize naziklikle olumlu cevap veriyor.
Özel anları anlatmayacağım anlatmaya gerek yok görüyorsun
Not : Ayağımda iğne izleri arıyorum
Sitedeki güvenli evinde ulaşım son derece sorunsuz ve hijyen konusuna dikkat ediyor.
Evi misafirlerini güzel ağırlamak için oldukça güzel dizayn edilmiş kendinizi rahat hisettiriyor.
Sohbeti biraz abartmış olabiliriz

Yüz ve fizik güzelliği kadar zekası da güzel bir kadın kendisi, pembişler içinde çok net olarak parmakla gösterebilirim

Sohbet ederken farklı boyutlara geçtik verdiği bilgilerle ve konuştuklarımızdan araştırma konuları olarak kendime notlar aldım

Kıyafet ile ilgili kibar isteklerinize naziklikle olumlu cevap veriyor.
Özel anları anlatmayacağım anlatmaya gerek yok görüyorsun

Not : Ayağımda iğne izleri arıyorum