Venividipompi
Normal Üye
- 22 Ağu 2021
- 34
- 49
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar, dün İncilay hanım ile tanışma fırsatı yakaladım.
Kendisi uzun zamandır hem fotoğrafları hem de referans yazıları ile ilgimi çekiyordu, İncilay hanım Çok güzel, kibar ve zeki bir kadın bu yüzden tanıştıgım için kendimi şanslı hissediyorum.
genel olarak önceki referanslarda İncilay hanımın hem yüz güzelliği hem de vücut güzelliği zaten fazlasıyla belirtilmiş ancak ben yine de bu kadar beklemiyordum
Yunan heykeli gibi taş gibi bir vücut maşallah, bakmaya doyamadım
İncilay hanım tek başına Türk kadını güzellik ortalamasını yükselten kadınlardan biriymiş
Genel olarak hem özel hayatımda hem de bu tarz görüşmelerde benim için genel kriter tekrar görüşmek ister miyim sorusudur, bu sorunun cevabı da İncilay hanım için evet tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim biri olduğu yönünde
Saygılar..
Kendisi uzun zamandır hem fotoğrafları hem de referans yazıları ile ilgimi çekiyordu, İncilay hanım Çok güzel, kibar ve zeki bir kadın bu yüzden tanıştıgım için kendimi şanslı hissediyorum.
genel olarak önceki referanslarda İncilay hanımın hem yüz güzelliği hem de vücut güzelliği zaten fazlasıyla belirtilmiş ancak ben yine de bu kadar beklemiyordum
Saygılar..