Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay hanım ile tanışma

Venividipompi

Normal Üye
22 Ağu 2021
34
49
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar, dün İncilay hanım ile tanışma fırsatı yakaladım.

Kendisi uzun zamandır hem fotoğrafları hem de referans yazıları ile ilgimi çekiyordu, İncilay hanım Çok güzel, kibar ve zeki bir kadın bu yüzden tanıştıgım için kendimi şanslı hissediyorum.

genel olarak önceki referanslarda İncilay hanımın hem yüz güzelliği hem de vücut güzelliği zaten fazlasıyla belirtilmiş ancak ben yine de bu kadar beklemiyordum :) Yunan heykeli gibi taş gibi bir vücut maşallah, bakmaya doyamadım :) İncilay hanım tek başına Türk kadını güzellik ortalamasını yükselten kadınlardan biriymiş :) Genel olarak hem özel hayatımda hem de bu tarz görüşmelerde benim için genel kriter tekrar görüşmek ister miyim sorusudur, bu sorunun cevabı da İncilay hanım için evet tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim biri olduğu yönünde :)
Saygılar.. :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,305
10,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,490
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kendisi uzun zamandır hem fotoğrafları hem de referans yazıları ile ilgimi çekiyordu, İncilay hanım Çok güzel, kibar ve zeki bir kadın bu yüzden tanıştıgım için kendimi şanslı hissediyorum.

genel olarak önceki referanslarda İncilay hanımın hem yüz güzelliği hem de vücut güzelliği zaten fazlasıyla belirtilmiş ancak ben yine de bu kadar beklemiyordum :) Yunan heykeli gibi taş gibi bir vücut maşallah, bakmaya doyamadım :) İncilay hanım tek başına Türk kadını güzellik ortalamasını yükselten kadınlardan biriymiş :) Genel olarak hem özel hayatımda hem de bu tarz görüşmelerde benim için genel kriter tekrar görüşmek ister miyim sorusudur, bu sorunun cevabı da İncilay hanım için evet tekrar tekrar görüşmek isteyeceğim biri olduğu yönünde :)
paylaşim için teşekkürler

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442

Bebeğim benim değerli vaktini ayırıp bu güzel yazıyı yazdığın , nezaketin ve güler yüzün için çok teşekkür ederim 💕💐 seni tanıdığıma çok mutlu oldum 🌷 çok beyfendisin iyiki geldin öpüyorum seni tekrar tekrar görüşmek üzere bitanem 😘💐

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar