Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncilay efsanesi

Baykus123

Normal Üye
10 Ocak 2020
10
31
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İncilay hanım ile cumartesi gunu görüştük haftaiçi sözleştikten sonra sabahtan evine doğru yola çıktım.girişte ufak tefek sorunlar oldu ama tam saatinde kapısına dayandım.o kapı açıldığında karşımda duran güzellik karşısında bir an şaşırdım dersem yalan olmaz yani. Harika bir kostüm ve ikramlar ile tanışma ve muhabbete başladık.sunu çok rahat söyleyebilirim ki yüz güzelliği harika ve vücudu fotoğraflar ile kıyaslanınca çok çok harika. Tanışma Faslı bittikten sonra ilk raund için odaya geçtik.karşısındakini mutlu etmek için elinden kalçalarından gelenin en iyisini yapıyor diyebilirim🤗ben aşık oldum resmen.ilk raunttan sonra duştan çıktığımda bi baktım bir liseli beni bekliyor.ikramlar kısa muhabbetten sonra yine odaya geçtik ve 2. Raund u tamamladık. Harika dudaklar göğüsler kalçalar ve en önemlisi o güzellik tatlılık yüzünden hiç gitmek istemedim diyebiliriz.oralı harika ve pozisyon olarak çok uyumlu.tekrar tekrar görüşmek üzere seviliyorsunuz güzellik 😍😍😍🧿

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,798
8,037
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
830
1,288
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler.

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
İncilay hanım ile cumartesi gunu görüştük haftaiçi sözleştikten sonra sabahtan evine doğru yola çıktım.girişte ufak tefek sorunlar oldu ama tam saatinde kapısına dayandım.o kapı açıldığında karşımda duran güzellik karşısında bir an şaşırdım dersem yalan olmaz yani. Harika bir kostüm ve ikramlar ile tanışma ve muhabbete başladık.sunu çok rahat söyleyebilirim ki yüz güzelliği harika ve vücudu fotoğraflar ile kıyaslanınca çok çok harika. Tanışma Faslı bittikten sonra ilk raund için odaya geçtik.karşısındakini mutlu etmek için elinden kalçalarından gelenin en iyisini yapıyor diyebilirim🤗ben aşık oldum resmen.ilk raunttan sonra duştan çıktığımda bi baktım bir liseli beni bekliyor.ikramlar kısa muhabbetten sonra yine odaya geçtik ve 2. Raund u tamamladık. Harika dudaklar göğüsler kalçalar ve en önemlisi o güzellik tatlılık yüzünden hiç gitmek istemedim diyebiliriz.oralı harika ve pozisyon olarak çok uyumlu.tekrar tekrar görüşmek üzere seviliyorsunuz güzellik 😍😍😍🧿
Bebeğim bu güzel düşüncelerini kaleme aldığın için çok teşekkür ederim.. Seninle vakit geçirmekte benim için çok keyifliydi 😍 Baya eğlendik birlikte. Tekrar görüşmek üzere tatlım iyiki geldin💕 çok öpüyorum seni🐹😘

adildoruk10 Çevrimdışı
30 Eki 2021
30
96
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
wow just wow incilay hanım bir an önce görüşmemiz lazım kanaatindeyim artık :)

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
Bebeğim seninle de zaman harika geçti çok tatlısın bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. İyiki geldin tekrar tekrar görüşmek üzere öpüyorum seni çok ❤😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar