Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İNCİLAY buluşması

Marcos1920

Normal Üye
16 Ağu 2021
4
39
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar
İstanbul'a geliş gidişlerim artık son bulacak umuduyla geldiğim garanti iş görüşmem yola çıkmadan bir saat önce biz devrediyoruz msj ile hüsrana dönünce bu stres başka türlü atılmaz diyip, daha önce çok uzak kalıyor ve zamanda yetmiyor diye gidemediğim incilaya nasıl olsa iş yok zaman var , ozaman yazıp uygun olupolmadığını sorayım dedim
Dışarda olmasına rağmen, hemen geri dönüş sağladı ve randevulaştık
Buluşma saatinden önce orada olacak şekilde yola çıktım nitekim yarım saat kadar önce oradaydım
Malum benim iş dolayısıyla ekilmiş olmam stresi ile adres bulana kadar erken geldiğim zamanı da harcamış oldum. Benim kafa😮 durduğu için sağolsun incilay
Hemen görüntülü arayıp duruma müdahale etti de adrese biraz geçte olsa ulaştım.
İNCİLAY çok güzel çok hoş bir kadın
Sarışın afet hatta bomba 🤩😛
tam kafa dengi
Muhabbeti harika hatta mevzuya💋 geçişi arada kendisi hadi canım biraz da sevişelim🥰demese kaptırmış gidiyorduk. Öyleki işten yediğim kazığın üstüne terapi gibi geldi
Burdan kendisine bol öpücüklermi💋
Ve hürmetlerimi iletiyorum .

İNCİLAY Çevrimdışı
23 May 2021
260
442
Bitanem benim öncelikle refransa geç dönüşüm için beni affet .. O gün birlikte çok güzel.zaman geçirdik .. İşinle ilgili yaşadığın olumsuz enerjiyi gönderdik ve burdan misler gibi çıktın iyiki geldin ve iyi ki tanıştık bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim görüşmek üzere bitanem öpüyorum seni 💕😘🌸

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar