Marcos1920
Normal Üye
- 16 Ağu 2021
- 4
- 39
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar
İstanbul'a geliş gidişlerim artık son bulacak umuduyla geldiğim garanti iş görüşmem yola çıkmadan bir saat önce biz devrediyoruz msj ile hüsrana dönünce bu stres başka türlü atılmaz diyip, daha önce çok uzak kalıyor ve zamanda yetmiyor diye gidemediğim incilaya nasıl olsa iş yok zaman var , ozaman yazıp uygun olupolmadığını sorayım dedim
Dışarda olmasına rağmen, hemen geri dönüş sağladı ve randevulaştık
Buluşma saatinden önce orada olacak şekilde yola çıktım nitekim yarım saat kadar önce oradaydım
Malum benim iş dolayısıyla ekilmiş olmam stresi ile adres bulana kadar erken geldiğim zamanı da harcamış oldum. Benim kafa
durduğu için sağolsun incilay
Hemen görüntülü arayıp duruma müdahale etti de adrese biraz geçte olsa ulaştım.
İNCİLAY çok güzel çok hoş bir kadın
Sarışın afet hatta bomba

tam kafa dengi
Muhabbeti harika hatta mevzuya
geçişi arada kendisi hadi canım biraz da sevişelim
demese kaptırmış gidiyorduk. Öyleki işten yediğim kazığın üstüne terapi gibi geldi
Burdan kendisine bol öpücüklermi
Ve hürmetlerimi iletiyorum .
İstanbul'a geliş gidişlerim artık son bulacak umuduyla geldiğim garanti iş görüşmem yola çıkmadan bir saat önce biz devrediyoruz msj ile hüsrana dönünce bu stres başka türlü atılmaz diyip, daha önce çok uzak kalıyor ve zamanda yetmiyor diye gidemediğim incilaya nasıl olsa iş yok zaman var , ozaman yazıp uygun olupolmadığını sorayım dedim
Dışarda olmasına rağmen, hemen geri dönüş sağladı ve randevulaştık
Buluşma saatinden önce orada olacak şekilde yola çıktım nitekim yarım saat kadar önce oradaydım
Malum benim iş dolayısıyla ekilmiş olmam stresi ile adres bulana kadar erken geldiğim zamanı da harcamış oldum. Benim kafa

Hemen görüntülü arayıp duruma müdahale etti de adrese biraz geçte olsa ulaştım.
İNCİLAY çok güzel çok hoş bir kadın
Sarışın afet hatta bomba

tam kafa dengi
Muhabbeti harika hatta mevzuya

Burdan kendisine bol öpücüklermi

Ve hürmetlerimi iletiyorum .