Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İncelik göstergesi Cansu

• Konbuyu başlatan LaX
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:56

LaX

Normal Üye
2 Nis 2020
9
61
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç kalan bir referans olacak lakin yazmasam olmaz idi.Aylardan Şubat günlerden cumartesi karlı bir İstanbul günü.Tuzladan aracımla Cansu hanımın zevkli evine 4 saatlik görüşme için bir yolculuk başlattım.Evine geldiğimde sanki yıllardır tanışıyoruz edası ile karşılandım ve heyecanım bir nebze bastırıldı.Guzel birlikteliklerin ardından Cansu aracımla geldiğimi bildiğinden ara ara camından kar yağışına bakıyor.Ve ne yazikki iki saatin sonunda kar bastırıyor ve aracımı park ettiğim cadde kapanmak üzere . Cansu öyle yüce gönüllü öyle insancıl biri ki geri donemeyecegim ve aracımı cikaramayacagim endişesi ile benden fazla evhamlanip görüşmeyi iki saatle sonlandırarak sağ sağlık eve gitmemi sağlıyor .Ve ücretin geri kalanını şahsıma takdim ediyor.Dusunuyorum da insanlık hala ölmemiş, hala dünyamızda bu denli insanlar var. Yaşattığın anlar için teşekkürler Cansu iyi ki tanımışım seni , ve iyi ki forumda sizler gibi güzel insanlar bulunuyor.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,818
1,545
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geç kalan bir referans olacak lakin yazmasam olmaz idi.Aylardan Şubat günlerden cumartesi karlı bir İstanbul günü.Tuzladan aracımla Cansu hanımın zevkli evine 4 saatlik görüşme için bir yolculuk başlattım.Evine geldiğimde sanki yıllardır tanışıyoruz edası ile karşılandım ve heyecanım bir nebze bastırıldı.Guzel birlikteliklerin ardından Cansu aracımla geldiğimi bildiğinden ara ara camından kar yağışına bakıyor.Ve ne yazikki iki saatin sonunda kar bastırıyor ve aracımı park ettiğim cadde kapanmak üzere . Cansu öyle yüce gönüllü öyle insancıl biri ki geri donemeyecegim ve aracımı cikaramayacagim endişesi ile benden fazla evhamlanip görüşmeyi iki saatle sonlandırarak sağ sağlık eve gitmemi sağlıyor .Ve ücretin geri kalanını şahsıma takdim ediyor.Dusunuyorum da insanlık hala ölmemiş, hala dünyamızda bu denli insanlar var. Yaşattığın anlar için teşekkürler Cansu iyi ki tanımışım seni , ve iyi ki forumda sizler gibi güzel insanlar bulunuyor.
Paylaşım için teşekkürler

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin tesekkurler .. Sevismenize saglik!...
not: belkide günlerce yanında mahsur kalabilecek olmaniz ihtimalinden cekinmistir?:)))

Last_Lecherous Çevrimdışı
25 Nis 2022
46
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,131
2,005
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Cansu hanım düşünceli ve empatisi yüksek bir insan (y)

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Yaaa ne kar yağmıştı o gün, sen geldin başladı sen gittin durdu 🤣🤣 dışarıya çıkmayı hiç sevmedigim havalar, ve hep mecbur kalırsam çıkarım hep de zorlanırım. Tek isteğim zorlanmadan geriye donmendi ve döndün buda beni mutlu etti. Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Seni tanımak çok guzel😘😘

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

17 Mar 2022
75
85
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık. Ama fırsat bu fırsat demeni beklerdim😀😀😀😀tabi hanfendi müsaitse

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Hocam bende hikayeyi aracı çıkartamadanız,Cansu hanım yanında kalmanıza izin verdi,karlı havada sıcacık yatakta sevişirken gecenin bi yarısı yorgunluktan bitap düşüp,sarılarak ıyuyakaldınız,sabah Cansu hanım cıplak bedeninin üstüne sizin üzerinde akşamdan parfüm kokunuzun sinmiş olduğu beyaz gömleğinizi giyip,ayılıp kendinize gelmeniz için hazırladığı sert filtre kahvenizi getirip,dudağınızdan öperek uyandırdığını,sizin Cansu hanımın seksiliğine dayanamayıp,tahrik olup tekrar deli gibi seviştikten sonra sizi yolcu ettiğini ve böylece harika bir gün yaşadığınızı söyleyeceğinizi zannetmiştim…
Yanılmışım…..
Hayaller, hayatlar😜 siz yengeye evi terkettireceksiniz 🤣🤣

saklap

Normal Üye
25 Haz 2020
38
32
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar da ince bir insan. Dünya iyi insanlar sayesinde var

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar