Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İnanılmaz iyi bir görüşme.

blackeagle1

Normal Üye
10 Tem 2022
11
25
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese iyi akşamlar, Yaren hanımla 2. görüşmemiz. İlk görüşmede güzelliği ile aklımı başımdan aldığı için foruma yazmayı unuttum. Öncelikle sakin bir yerde oturuyor ulaşım çok kolay ve park sıkıntısı yok. Evinin kapısı açıldığı ilk andan itibaren kendinizi bir rüyadaymış gibi hissediyorsunuz. Fotoğraflar ile alakası yok çünkü gerçekte çok daha güzel birisi . Sohbeti çok güzel, her konu hakkında konuşabiliyorsunuz , çok kültürlü birisi. Evde bir de çok tatlı bir köpeği var, çok sakin, sessiz ve cana yakın. Gelelim yatak odasına... Orası anlatılmaz yaşanılır ama birazcık bahsedeyim. Asla oldu bittiye getirmiyor. Ön sevişmeyi sizin istediğiniz kadar yapıyor. Bu güzel anılar için tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrardan görüşme yapmak dileğiyle...

Üye silindi 81111

Herkese iyi akşamlar, Yaren hanımla 2. görüşmemiz. İlk görüşmede güzelliği ile aklımı başımdan aldığı için foruma yazmayı unuttum. Öncelikle sakin bir yerde oturuyor ulaşım çok kolay ve park sıkıntısı yok. Evinin kapısı açıldığı ilk andan itibaren kendinizi bir rüyadaymış gibi hissediyorsunuz. Fotoğraflar ile alakası yok çünkü gerçekte çok daha güzel birisi . Sohbeti çok güzel, her konu hakkında konuşabiliyorsunuz , çok kültürlü birisi. Evde bir de çok tatlı bir köpeği var, çok sakin, sessiz ve cana yakın. Gelelim yatak odasına... Orası anlatılmaz yaşanılır ama birazcık bahsedeyim. Asla oldu bittiye getirmiyor. Ön sevişmeyi sizin istediğiniz kadar yapıyor. Bu güzel anılar için tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrardan görüşme yapmak dileğiyle...
Ne tatlı ne içten bir referans teşekkür ederim baby , tekrar tekrar görüşmek üzere😍😍😍😍

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,923
4,488
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

JohnSnow

Normal Üye
29 Ara 2022
49
26
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler.

Atom Karınca Çevrimdışı

Atom Karınca

Normal Üye
24 Ağu 2020
59
109
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel bir kadın en kısa zamanda pati dostları hediyemle birlikte görüşmek istiyorum çok beğendiğim bir tatlılık😍😍😍

Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
83
67
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler. Mutlu olmanız iyi olmuş daim olsun.

Atom Karınca Çevrimdışı

Atom Karınca

Normal Üye
24 Ağu 2020
59
109
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kesinlikle tanışmak istiyorum uzun zamandır takip ediyorum çok tatlı bir kadın 😍😍😍😍

Atom Karınca Çevrimdışı

Atom Karınca

Normal Üye
24 Ağu 2020
59
109
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzaklardayım Temmuz gibi geleceğim umarım bu güzellik @Yaren Acar benimle bir gece geçirir ve hayat benim için güzelleşir 😍😍😍😎

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar