joey
Normal Üye
- 21 Ocak 2021
- 13
- 50
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz pazar günü Yaren'in evine misafir oldum. Fotoğraflardaki o sıra dışı ve davetkar kadını ilk defa göreceğim için heyecanlıydım. İçeri girdiğimde güler yüzlülüğü ve nezaketiyle karşıladı beni. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Harika hazırlıklar yapmış. Sanki yıllardır bu eve geliyormuşum gibi hiç yabancılık hissetmedim. Her şeyden önce insan, hayvan ayırt etmeksizin tüm canlılara değer veren kalbi tertemiz bir kadın. Yaklaşımı güzel olunca sohbeti de aynı güzellikte oluyor. Kendini yetiştirmiş, bilgili, kültürlü bir hanımefendi. Daha önce hiç bakmadığınız bir açıdan bakmanızı sağlıyor.
Her insanın dış güzelliği, iç güzelliği ve yatağı birbirinden farklıdır. Ancak Yaren'de bu üçü de bir bütünlük sağlamış. Yapboz gibi bütün parçalar birbirini tamamlıyor. Kusursuz bir fiziğe sahip. Onunla konuşurken gözüm hep başka yerlere kayıp durdu kusura bakmasın ama elimde değildi
Kalbinden gelen sıcaklığı bütün tenini sarmış, kızgın demiri bile eritir duruma gelmiş. Bir kere dokunduktan sonra, bir kez dudağından şarap tadını aldıktan sonra, bir kere bedeninde kaybolduktan sonra insanda bağımlılık hissi yaratıyor. İki gün geçti ama yaşadıklarımı aklımdan çıkaramıyorum. Bu bir tanışmaydı ve devamının da gelmesini diliyorum. Her şey için çok teşekkürler, iyi ki seni tanımışım. Yeniden görüşeceğimiz günü aynı heyecanla bekliyorum ❤
Her insanın dış güzelliği, iç güzelliği ve yatağı birbirinden farklıdır. Ancak Yaren'de bu üçü de bir bütünlük sağlamış. Yapboz gibi bütün parçalar birbirini tamamlıyor. Kusursuz bir fiziğe sahip. Onunla konuşurken gözüm hep başka yerlere kayıp durdu kusura bakmasın ama elimde değildi