Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlkbahar çiçekleri gibi: Elena

Tutunamayanlar Çevrimdışı

Tutunamayanlar

Normal Üye
18 Eyl 2019
31
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün @ELENA ile tanıştım ve çok mutlu oldum. Kendisi ilkbahar çiçekleri gibi güzel,narin ve mis gibi kokuyor. İpeksi bir teni var. Yani hatun güzel arkadaşlar. Tam bir gfe. Hele bir de sempatik ki anlatamam. İletişim,ulaşım,park,hijyen hepsi 10.

Yatak performansı ise 🔥🔥🔥 hatta sizi ✈ ,bilmem anlatabildim mi.

Kaostan uzaklaşıp güzel bir ara vermek istiyorsanız kendisi doğru seçim olacaktır.

Elena güzel anlar için tekrar teşekkür ederim.☺

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
915
Bugün @ELENA ile tanıştım ve çok mutlu oldum. Kendisi ilkbahar çiçekleri gibi güzel,narin ve mis gibi kokuyor. İpeksi bir teni var. Yani hatun güzel arkadaşlar. Tam bir gfe. Hele bir de sempatik ki anlatamam. İletişim,ulaşım,park,hijyen hepsi 10.

Kaostan uzaklaşıp güzel bir ara vermek istiyorsanız kendisi doğru seçim olacaktır.

Teşekkür ederim cnmm benim güzel saatler için herşey çok güzeldi 🥰😘🙏

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
822
935
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. 👍

GFE kısmına kesinlikle katılıyorum. Elena ile tanışacak olanlar için; bence uzun süreli bir program yapmayı kesinlikle düşünün derim. Yoksa, tam ortam alev almışken ayrılmak sizi üzebilir. Bu da benim tavsiyem olsun 😉

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,925
4,489
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

sewişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar