Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk görüşme

Sinns7

Normal Üye
12 Şub 2020
6
7
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar. Fulya hanımla 14 Şubatta görüştük. Kendisi çok genç ve bir o kadar da tatlı vücudu da gayet iyi. İlk başta ikimizde de heyecan vardı ama ilerleyen dakikalarda sohbetle birlikte samimi bir ortam oluştu ( karşınızdaki hanımefendi bunu hiç bir zaman göz ardı etmeyin). Condom ile sıkıntı yaşıyordum fakat bir ilk gerçekleşti kendisiyle çok güzel bir birlikteliğimiz oldu condoma rağmen. Oralda şahaneee. Ücret konusunda yorum yapmıyor ve tavsiye ediyorum. Herkese esenlikler dilerim

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,031
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhabalar. Fulya hanımla 14 Şubatta görüştük. Kendisi çok genç ve bir o kadar da tatlı vücudu da gayet iyi. İlk başta ikimizde de heyecan vardı ama ilerleyen dakikalarda sohbetle birlikte samimi bir ortam oluştu ( karşınızdaki hanımefendi bunu hiç bir zaman göz ardı etmeyin). Condom ile sıkıntı yaşıyordum fakat bir ilk gerçekleşti kendisiyle çok güzel bir birlikteliğimiz oldu condoma rağmen. Oralda şahaneee. Ücret konusunda yorum yapmıyor ve tavsiye ediyorum. Herkese esenlikler dilerim
Canım güzel yorumun için çok teşekkür ederim 🤗
Benim içinde güzel vakit geçirdiğim nadir insanlardan birisin görüşmek dileğiyle 💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar