Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki akrebin bulusmasi

mini-roket

Normal Üye
22 Mar 2020
11
14
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir akşam vakti forumda gezinirken profiline denk geldim Ahu hanımın ve gece saatlerinde vatsap üzerinden kendisine ulaştım. O saatte dönüş yapacağını beklemiyordum ancak gelen bildirim sesi sonrası biraz konuşarak randevu tarihini pazartesi öğlen 1 olarak ayarlamistik bile.

Randevu tarihi geldiğinde görüşmeden 1 saat önce kendisine ulaştım, watsap üzerinden konum bilgisi aldım. Konum özel araç ile oldukça rahat ve nezih bir yerde. Toplu ulaşım için nasıl olur fikrim yok. Otopark da mevcut olduğu için park sorunu da yaşamadım. Apartmandan içeri girip daireye çıkana kadar oldukça heyecan yapan ben kendisini oldukca seksi kıyafetler içinde görünce büyülenmiş olmanın yanı sıra Ahu hanımın sıcak ve guleryuzlu karşılaması ile oldukça rahatladım. Sadece gözleri bile buyulenmeniz için yeterli bir sebep.

Biraz muhabbet sohbet sonrası kendisi dudaklara ilk atağı yaparak ortami alevlendiriyor. Salonda başlayan serüven karşılıklı oral ile o meşhur yatakta devam ediyor. Kendisi oral konusunda bugüne kadar yaşadığım en iyi deneyimi yaşattı diyebilirim. Bıkmadan, usanmadan uzun süre oral yaptı kendisi. Sonrası da bende kalsın biraz daha özel ;)

Kahkaha dolu bir kaç anı daha eklemiş olduk hayatımıza kendisi ile.

Ev konumu 10/10
Karşılama, kıyafet seçimi 10/10
Oral herkesin yaşaması gereken bir şey 11/10
Muhabbet 10/10

Kendisi ile muhabbet etmek bile ayrı güzeldi
Sadece muhabbeti için bile gorusulebilir.

Kendisine teşekkür ederim.

15 Kas 2009
86
-2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
emeğinize sağlık ama ben bu puanlandırma işini sevmiyorum yanlış yönlendirmeler ortaya çıkabiliyor, mesela benim için 1000 puan olan büyük kalça büyük meme bir başkası yani küçük top kalça limon meme 1000 puan olabiliyor, o yüzden puanlamaya girmemek daha iyi olur.

emeğiniz için teşekkür ederim.

Partner AHU Çevrimdışı
1 Kas 2020
181
1,654
Bir akşam vakti forumda gezinirken profiline denk geldim Ahu hanımın ve gece saatlerinde vatsap üzerinden kendisine ulaştım. O saatte dönüş yapacağını beklemiyordum ancak gelen bildirim sesi sonrası biraz konuşarak randevu tarihini pazartesi öğlen 1 olarak ayarlamistik bile.

Randevu tarihi geldiğinde görüşmeden 1 saat önce kendisine ulaştım, watsap üzerinden konum bilgisi aldım. Konum özel araç ile oldukça rahat ve nezih bir yerde. Toplu ulaşım için nasıl olur fikrim yok. Otopark da mevcut olduğu için park sorunu da yaşamadım. Apartmandan içeri girip daireye çıkana kadar oldukça heyecan yapan ben kendisini oldukca seksi kıyafetler içinde görünce büyülenmiş olmanın yanı sıra Ahu hanımın sıcak ve guleryuzlu karşılaması ile oldukça rahatladım. Sadece gözleri bile buyulenmeniz için yeterli bir sebep.

Biraz muhabbet sohbet sonrası kendisi dudaklara ilk atağı yaparak ortami alevlendiriyor. Salonda başlayan serüven karşılıklı oral ile o meşhur yatakta devam ediyor. Kendisi oral konusunda bugüne kadar yaşadığım en iyi deneyimi yaşattı diyebilirim. Bıkmadan, usanmadan uzun süre oral yaptı kendisi. Sonrası da bende kalsın biraz daha özel ;)

Kahkaha dolu bir kaç anı daha eklemiş olduk hayatımıza kendisi ile.

Ev konumu 10/10
Karşılama, kıyafet seçimi 10/10
Oral herkesin yaşaması gereken bir şey 11/10
Muhabbet 10/10

Kendisi ile muhabbet etmek bile ayrı güzeldi
Sadece muhabbeti için bile gorusulebilir.

Kendisine teşekkür ederim.
Tesekkurler cok tatlisin

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar