Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hoş Kadından Hoş Vakitler ❤️

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,430
1,998
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aradan sonra görüşme yapılacaklar içinden en iyilerinden..

Uzun bir aradan sonra tüm foruma tekrardan merhaba..

İşlerim dolayısıyla bir yıldan fazladır il dışındaydım,erken olma durumu da vardı ama 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra Antep ve Maraşta bulundum. Bu vesileyle depremde yakinlarini kaybedenlerin ve ülkemizin başı sağolsun.

Pazar günü dönüşüm olduğundan öncesinden @Fulya Ekici ile irtibata geçip dün için randevumu aldım. İletişimi çok iyi,ilk izlenimi harika bir bayan. Zaten uzun süredir takibimde olan bir pembişimizdi.

Görüşme günü geldiğinde,kendisinin yönlendirmesiyle konumuna rahat ulaşabilirsiniz. Konumu merkezi,ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde. Aracıyla gelecek olanlar için evinin önü heryer otopark.

Kapı açıldığında karşılaması,nezaketi çok iyiydi. Hep gülen,karşındakini dinleyen biri. Partnerini tanımak isteyen ve bunun için çaba gösteren seksi kadın 🙂 İstediğim kombin üzerindeydi. Seans arasında kıyafet değişimini de yaptı.

Sohbeti iyi,her konudan konuşabileceğiniz kültürlü,hoş kadın.

Yatak konusuna gelince, oralına düşmeyeni zannetmem. Çok iyi derecede kullanıyor ağzını,kendisine yapılmasından da hoşlanıyor 😋 Bir erkek daha ne ister ki,güzel oral yapan kadından başka 😂 Minyon ve fit olduğundan pozisyonlarıda çok iyiydi. Çok keyif aldığım,girdiğimde acaba ile girip çıktığımda iyi ki dediğim,çok özel iki saat geçirdiğim mükemmel bir zamandı. Burdan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. 😘

Bir sonra ki referans yazısında görüşmek üzere,tüm foruma sağlıklı günler ...

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,021
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Aradan sonra görüşme yapılacaklar içinden en iyilerinden..

Uzun bir aradan sonra tüm foruma tekrardan merhaba..

İşlerim dolayısıyla bir yıldan fazladır il dışındaydım,erken olma durumu da vardı ama 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden sonra Antep ve Maraşta bulundum. Bu vesileyle depremde yakinlarini kaybedenlerin ve ülkemizin başı sağolsun.

Pazar günü dönüşüm olduğundan öncesinden @Fulya Ekici ile irtibata geçip dün için randevumu aldım. İletişimi çok iyi,ilk izlenimi harika bir bayan. Zaten uzun süredir takibimde olan bir pembişimizdi.

Görüşme günü geldiğinde,kendisinin yönlendirmesiyle konumuna rahat ulaşabilirsiniz. Konumu merkezi,ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde. Aracıyla gelecek olanlar için evinin önü heryer otopark.

Kapı açıldığında karşılaması,nezaketi çok iyiydi. Hep gülen,karşındakini dinleyen biri. Partnerini tanımak isteyen ve bunun için çaba gösteren seksi kadın 🙂 İstediğim kombin üzerindeydi. Seans arasında kıyafet değişimini de yaptı.

Sohbeti iyi,her konudan konuşabileceğiniz kültürlü,hoş kadın.

Yatak konusuna gelince, oralına düşmeyeni zannetmem. Çok iyi derecede kullanıyor ağzını,kendisine yapılmasından da hoşlanıyor 😋 Bir erkek daha ne ister ki,güzel oral yapan kadından başka 😂 Minyon ve fit olduğundan pozisyonlarıda çok iyiydi. Çok keyif aldığım,girdiğimde acaba ile girip çıktığımda iyi ki dediğim,çok özel iki saat geçirdiğim mükemmel bir zamandı. Burdan kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. 😘

Bir sonra ki referans yazısında görüşmek üzere,tüm foruma sağlıklı günler ...
Güzel Yorumun için teşekkür ederim canım, ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum tekrardan görüşmek dileğiyle 🙏🥰😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar