Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Heyecandan titremek :)

nic39_angel

Normal Üye
9 Mar 2011
48
74
Cinsiyetiniz nedir?
Yaklaşık on gün önce gorusmustuk daha yeni kendime gelip ozleyip yazmak istedim :)

Ebru hanım ile whatsapp ile uzun yazışmalar sonrasında geldik malum buluşma gününe bende bir heyecan belirdi kendisinin fotoğraflarından ve malum videosun dan dolayı ama normal bir heyecan yani neyse çok güvenilir çok güzel yerine gittim ve kendisi geçerken beni alarak incelik gösterdi.

Araba içerisinde özel olarak hazırlandığı elbise ile gerçektende müthiş gözüküyordu ve kendisinden o andan itibaren gözlerimi alamadım

Derken eve geçtim ikramlar muhabbet derken ben heyecandan tıkandım atak haline geçemedim ama kendisi bir anda atağa kalkarak beni ciddi anlamda çıldırttı ve delirtti desem az kalır. Özel konulara fazla girmiyim ama gerçekten yaşamadığım bazı hazları bana yaşattığı için ne kadar teşekkür etsem az kalır.

He bu da dipnot olsun yüz güzelliği ve fiziği gerçekten de 10 üzerinden 10 bence müthiş bir fizik.

En kısa zamanda kendisini tekrar rahatsız edip heyecandan delirmek niyetindeyim

Ebru AKAY Çevrimdışı
27 Haz 2019
148
231
Yaklaşık on gün önce gorusmustuk daha yeni kendime gelip ozleyip yazmak istedim :)

Ebru hanım ile whatsapp ile uzun yazışmalar sonrasında geldik malum buluşma gününe bende bir heyecan belirdi kendisinin fotoğraflarından ve malum videosun dan dolayı ama normal bir heyecan yani neyse çok güvenilir çok güzel yerine gittim ve kendisi geçerken beni alarak incelik gösterdi.

Araba içerisinde özel olarak hazırlandığı elbise ile gerçektende müthiş gözüküyordu ve kendisinden o andan itibaren gözlerimi alamadım

Derken eve geçtim ikramlar muhabbet derken ben heyecandan tıkandım atak haline geçemedim ama kendisi bir anda atağa kalkarak beni ciddi anlamda çıldırttı ve delirtti desem az kalır. Özel konulara fazla girmiyim ama gerçekten yaşamadığım bazı hazları bana yaşattığı için ne kadar teşekkür etsem az kalır.

He bu da dipnot olsun yüz güzelliği ve fiziği gerçekten de 10 üzerinden 10 bence müthiş bir fizik.

En kısa zamanda kendisini tekrar rahatsız edip heyecandan delirmek niyetindeyim
Canım benim teşekkür ederim 🤗 mutluluk lar karsilikliydi en kısa zamanda bekliyorum tekrar o kucaktan inmicem haberin olsun😛😛

Burak34 Çevrimdışı
8 Eki 2019
81
62
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ebru Hanım güzel bir gün geçirmişsiniz süpersiniz ama en son da söylediğin o kucaktan inmek istemiyorum çok iç gıcırtısı yaratıyor ❤️

4 Şub 2019
29
20
güzelleri görünce bende de aynı şey oluyor insanın dili tutuluyor kuş ötmez kervan geçmez oluyor bazen ama tabi karşınızdakinin tutumu bu anda önemli :whistle: Ebru hanımın not alalım :giggle:

nelly Çevrimdışı

nelly

Normal Üye
12 Eyl 2018
26
8
Cinsiyetiniz nedir?
Referans yok diye resimlerden öteye gidememek kötü oldu 😐

Dadokardo34 Çevrimdışı
28 Eyl 2019
37
28
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Hocam mavilik neydi? Bilgilendirirsen sevinirim

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar