Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Herseyiyle mükemmel

• Konbuyu başlatan feel
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33

feel

Normal Üye
14 Mar 2023
2
23
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar

Biraz üstünden geçti görüşmemizin fakat özellikle girip kısa bir konu açıp belirtmek istedim.

Belki biraz iddialı bir yorum olabilir fakat bu forumda her anlamda kendisinden daha iyi birisini olduğunu düşünmüyorum. Az kişiyle görüştüğümü düşünebilirsiniz fakat cok fazla görüşme yapmama rağmen referans yazdığım sayılı insanlardan kendisi.

Top10 olarak bir sıralama yapılsa kesinlikle çok rahat 1.olur diye düşünüyorum.

Bana bunu hissettirdigin ve hersey için teşekkürler, yüzündeki gülümseme hiç solmasın. Tekrar görüşmek dileğiyle kendine çok iyi bak şekercim.

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
51
877
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar

Biraz üstünden geçti görüşmemizin fakat özellikle girip kısa bir konu açıp belirtmek istedim.

Belki biraz iddialı bir yorum olabilir fakat bu forumda her anlamda kendisinden daha iyi birisini olduğunu düşünmüyorum. Az kişiyle görüştüğümü düşünebilirsiniz fakat cok fazla görüşme yapmama rağmen referans yazdığım sayılı insanlardan kendisi.

Top10 olarak bir sıralama yapılsa kesinlikle çok rahat 1.olur diye düşünüyorum.

Bana bunu hissettirdigin ve hersey için teşekkürler, yüzündeki gülümseme hiç solmasın. Tekrar görüşmek dileğiyle kendine çok iyi bak şekercim.
Çok kibar bir beyefendisiniz. Referans için teşekkürler ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar