Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Herkes Han; Cansu Hanım

Denizciii Çevrimdışı
26 Ağu 2021
47
292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar;

@Cansu kaya kendisine yapılan yorumlardan dolayı çok merak ettiğim ve takip ettiğim birisiydi. Anlık randevu almanız zor, birkaç gün önceden iletişime geçmelisiniz. Bende randevu kovalamaya başladım ve başardım.

Adres ulaşılması güzel merkezi yerde. Park yeri vs sorunu yok, rahatça aracımı park edecek yer buldum. Evi çok güzel, son derece titiz, temiz ve zevkli döşenmiş. Bir otel seviyesinde son dönemdeki otel fiyatlarına ithafen belirtmek istedim…

Dolgun kalçalar, dolgun göğüsler tam bir milf kadını neler neler. Deep öpüşmesi, deep oralı, dilini profesyonel ce kullanması, seans takıntısı yapmaması, (bu sonuçta bir zevk olayı rakamlar neyin içerisine girerse tadı kaçıyor bence ) rahat ve partnerini rahatlatan davranışları göstermesi…

İlk görüşmeye binayen sohbet ve ilişki ile tamamladık sonra masaj için daha uzunca bir vakit randevu talep edeceğim.

Sevgili @Cansu kaya bana yaşattığın güzel anlar, lezzetli kahven ve ikramların için sonsuz teşekkürler. İyi ki seni tanıdım, selam ve sevgilerimle

Görüşmemize vesile olan @GECE hanım efendiye selamlar iletiyorum… Bizim kız Cansu demesi benim için yeterliydi.

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
244
375
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevismenize sağlık. Cansu Hanim'a olan merakim gittikçe artıyor 😅

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,764
1,433
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar;

@Cansu kaya kendisine yapılan yorumlardan dolayı çok merak ettiğim ve takip ettiğim birisiydi. Anlık randevu almanız zor, birkaç gün önceden iletişime geçmelisiniz. Bende randevu kovalamaya başladım ve başardım.

Adres ulaşılması güzel merkezi yerde. Park yeri vs sorunu yok, rahatça aracımı park edecek yer buldum. Evi çok güzel, son derece titiz, temiz ve zevkli döşenmiş. Bir otel seviyesinde son dönemdeki otel fiyatlarına ithafen belirtmek istedim…

Dolgun kalçalar, dolgun göğüsler tam bir milf kadını neler neler. Deep öpüşmesi, deep oralı, dilini profesyonel ce kullanması, seans takıntısı yapmaması, (bu sonuçta bir zevk olayı rakamlar neyin içerisine girerse tadı kaçıyor bence ) rahat ve partnerini rahatlatan davranışları göstermesi…

İlk görüşmeye binayen sohbet ve ilişki ile tamamladık sonra masaj için daha uzunca bir vakit randevu talep edeceğim.

Sevgili @Cansu kaya bana yaşattığın güzel anlar, lezzetli kahven ve ikramların için sonsuz teşekkürler. İyi ki seni tanıdım, selam ve sevgilerimle

Görüşmemize vesile olan @GECE hanım efendiye selamlar iletiyorum… Bizim kız Cansu demesi benim için yeterliydi.
Paylaşım için teşekkürler tebrikler sevişmenize sağlık olsun hem size hem @Cansu kaya hanım için 🙂

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,465
8,845
Merhabalar;

Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Seni tanımak çok güzeldi. Bana karşı anlayışlı olduğun ve misafirim olduğun için de ayrıca teşekkür ederim😘

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler!.. Sevişmenize sağlık...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,867
8,060
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar