Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Her Derde Deva Bir Doktor!...

patientjoyist Çevrimiçi
11 Tem 2023
132
123
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
14.12.2023 Perşembe sabahı Daisy ile irtibata geçtim ve düzgün, hızlı, net bir yazılı ve sesli iletişim sonrası kendisiyle 20.12.2023 Çarşamba gününe (bugün) bir randevu oluşturduk.
Yaklaşık 6 aydır takip ettiğim forumdaki ilk görüşmemi, tanıtım ve yorumlarda bahsi geçtiği şekilde, seksi salt bir cinsel birleşmenin ötesinde tensel, ruhsal bir bütünleşme olarak gören farklı tarzından etkilendiğim için kendisiyle yapmak istemiştim.
Kapısına vardığımda bu minyon kadın seksi naylon çoraplarla taçlanmış siyah bir kıyafet ile beni karşılayıp içeri buyur etti. Küçük tensel temaslarla başlayan ve daldan dala atlayan sıcak bir sohbet ile devam eden misafirliğimde sıra "Daisy ile duşa hazırlık" ve "Daisy'den bir duş ritüeli" evrelerine gelmişti. Daisy adeta hastasını nasıl iyileştireceğini çok iyi bilen bir doktor gibiydi. Bol köpüklü bir duş ve akabinde yine duşta CIM ile sonlanan harika bir oral ile hastasına ameliyat öncesi ilk acil müdahaleyi yapmıştı bile doktor hanım! Sonra kırmızı odada patenti kendisine ait efsane bir masaj, narkozun etkisi geçince hastanın doktoruna şükran ifadesi olarak yaptığı ve doktorun titreyerek orgazma ulaştığı iade-i oral, sonra bir 69, cowgirl, kırmızı koltukta doggy, derken masaj yatağında Daisy'nin göğüslerinin arasında gidip gelirken son nefesini veren bir hasta!
Şaka bir yana, şu dünyaya haz alıp karşısındakine de haz vererek cinselliğin kitabını yazmak üzere gönderilmiş bu kadınla 2 saatlik harika bir yolculuğu paylaşıp kendinizi ödüllendirin! Asla pişman olmazsınız!
Sevgiler ve teşekkürler Daisy! 🙏💛🧿🙏

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
14.12.2023 Perşembe sabahı Daisy ile irtibata geçtim ve düzgün, hızlı, net bir yazılı ve sesli iletişim sonrası kendisiyle 20.12.2023 Çarşamba gününe (bugün) bir randevu oluşturduk.
Yaklaşık 6 aydır takip ettiğim forumdaki ilk görüşmemi, tanıtım ve yorumlarda bahsi geçtiği şekilde, seksi salt bir cinsel birleşmenin ötesinde tensel, ruhsal bir bütünleşme olarak gören farklı tarzından etkilendiğim için kendisiyle yapmak istemiştim.
Kapısına vardığımda bu minyon kadın seksi naylon çoraplarla taçlanmış siyah bir kıyafet ile beni karşılayıp içeri buyur etti. Küçük tensel temaslarla başlayan ve daldan dala atlayan sıcak bir sohbet ile devam eden misafirliğimde sıra "Daisy ile duşa hazırlık" ve "Daisy'den bir duş ritüeli" evrelerine gelmişti. Daisy adeta hastasını nasıl iyileştireceğini çok iyi bilen bir doktor gibiydi. Bol köpüklü bir duş ve akabinde yine duşta CIM ile sonlanan harika bir oral ile hastasına ameliyat öncesi ilk acil müdahaleyi yapmıştı bile doktor hanım! Sonra kırmızı odada patenti kendisine ait efsane bir masaj, narkozun etkisi geçince hastanın doktoruna şükran ifadesi olarak yaptığı ve doktorun titreyerek orgazma ulaştığı iade-i oral, sonra bir 69, cowgirl, kırmızı koltukta doggy, derken masaj yatağında Daisy'nin göğüslerinin arasında gidip gelirken son nefesini veren bir hasta!
Şaka bir yana, şu dünyaya haz alıp karşısındakine de haz vererek cinselliğin kitabını yazmak üzere gönderilmiş bu kadınla 2 saatlik harika bir yolculuğu paylaşıp kendinizi ödüllendirin! Asla pişman olmazsınız!
Sevgili patientjoyist , ne hoş bir Nik 😇 Seninle tanışmak keyifliydi 🥰 birlikte sohbetimiz ve sıcacık uyumumuz muhteşemdi 😍 masajımla haz alarak , hazzı yaşayabilmeyi seviyorum ... beğenmiş olman beni çok mutlu etti 😇cinselliğin kitabı mı ? Vay canına 😍 çok hoşsun; paylaşımının tarzı harika olmuş , okurken mutluluk doldu içime ❤️ çok teşekkür ediyorum 🙏 Değerli zamanını ayırmışsın ve bu övgü dolu referans yazısını yazmışsın , çok çok teşekkür ediyorum 🙏🙏 tekrar görüşmek dileğiyle… Sevgiler
😘🌼

1 Ocak 2017
51
54
Cinsiyetiniz nedir?
Tanışmak ve referans yazmak şart oldu. Daha önce yazmış fakat müsait an yakalayamamıştım, önümüzdeki günlerde bir deneme daha yapmak lazım.

Besson Lou Çevrimiçi
10 Kas 2020
994
836
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referans sonrası @Masöz Daisy hanımla tanışma zamanını öne çekme zorunluluğu doğdu 😊 Anlaşılan vakit kaybetmeden bu müthiş deneyimi anılara katmak gerekiyor. Güzel paylaşım için teşekkürler 👍🏻

Gürkan69

Normal Üye
6 Tem 2023
10
4
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık . Bende görüşmek isterdim fakat referans durumuna takılanlardanım forumdaki ilk görüşmemiz yapmak isterdim :)

16 Şub 2022
141
115
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daisy demek mükemmeliyet demek♥️♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar