- 20 Ocak 2010
- 80
- 109
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar, @Kayla Hanım ile bugün tanışıp görüşme şansına nail oldum. Kendisi oldukça sıcakkanlı ve misafirperver. Evin lokasyonu oldukça kolay bulunabilir yapıda veya navigasyonum beni en kolay yollardan götürdü, tam emin değilim. Kapıdan girdiğim anda üzerindeki harika elbise ve topuklu ayakkabılardan önce güler yüzü ve gözlerinin içinin ışıltısı karşıladı beni, zaten o anda enerjilerimizin uyacağını da az çok tahmin edebildim. Anlaşılan o ki, kendileri de beni sevmiş; yaklaşık bir saat boyunca sohbet ettik
Sohbetin daha sürebileceğini, ve gitmem gereken başka bir yer olduğunu göz önüne alarak ve kendisinin de konuşurken sözünü keserek, duş almak için kendimi banyoya zor attım. Zira, sohbet ederken sürekli gözlerim vücudundaki dövmeleri tarıyordu ve bir noktadan sonra uzaktan bakmanın fayda etmeyeceği aşikardı. Daha banyodan dışarı adımımı atmıştım ki, Kayla Hanım üzerine hemen yeni bir kıyafet geçirmiş kapıda bana bakıyor. Önce yeni kıyafetine karşı çıktım, çünkü nereden ve ne şekilde çıkarabileceğimi bilmiyordum ancak kendileri bu konuda yol gösterici olunca atmosfer bir anda değişiverdi. Vücudundaki dövmelerini daha rahat keşfedebilmek için odaya geçtiğimzde, dövmelerin aslında vücuduna işlenmiş bir hazine haritası olduğunu ve her birinin farklı bir işlevi olduğunu gördüm. Harita aslında oldukça basitti; "Kiss me" yazan bir tane, "Fiyonk" şeklinde iki tane ve asıl hazinenin olduğu yeri gösteren bir "Kalp". Doğrusunu söylemek gerekirse, "Kalp"den sonrası ile de pek ilgilenmedim aslında. İçimden kendi kendime dedim ki "Kadının kalbini keşfetmek bu kadar kolaymış yani"
Maceracı ve heyecan dolu bir hazine avından sonra, kendisine, bana bu güzel zamanlarda eşlik ettiği için teşekkür edip yanından ayrıldım.
Aynı benim gibi bu macerayı yaşamak ve yüzünde bir gülümseme ile gününe devam etmek isteyen herkese de Kayla Hanım ile iletişime geçmesini tavsiye ederim. Ayrıca Kayla Hanım!a buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım.
Maceracı ve heyecan dolu bir hazine avından sonra, kendisine, bana bu güzel zamanlarda eşlik ettiği için teşekkür edip yanından ayrıldım.
Aynı benim gibi bu macerayı yaşamak ve yüzünde bir gülümseme ile gününe devam etmek isteyen herkese de Kayla Hanım ile iletişime geçmesini tavsiye ederim. Ayrıca Kayla Hanım!a buradan tekrar teşekkürlerimi sunarım.