- 30 Eki 2021
- 30
- 96
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dostlar forumu çok uzun süredir takip ediyordum. Ama yazmak ve ilk olumlu görüşme paylaşımını yapmak değerli İncilaycığıma kısmetmiş. Kendisi hakkında yazılanlar, fotoğraflarındaki bu muazzam elf prensesi ile tanışma merakı beni kendisine adeta bier girdap gibi çekti. İlk buluşmamız olduğu için baya çekinik idim. sonra koridorda güzel bir kadın sesi gelmeye başladı. sanırım bulunduğum o otel odasının koridorları hiç böyle güzel bir kadın sesi duymamış idi. Sonra kapı çalındı ve açtığımda ise resmen1-2 dakika nutkum tutuldu. Bu ne güzellik, bu ne alım bu ne asillik. Arkadaşlar ben canlı gözlerle hiç bu kadar güzel bir kadın görmemiştim, İncilaycığımı görünce bunu anladım, ilk defa olması hasebiyle de heyecanım direkt tavan yaptı. Güzel gözlüm bunu anlamış olacak ki inanılmaz sevecen bir ton da ve olağanca şuh ses tonuyla beni teskin etti. Hazırlanmak için müsaade isteyerek banyoyaya gidip geldiğinde ise kalbim yerinden fırlayacaktı. Yarabbim tüm ateistleri imana getirtecek bir şaheser vardı, gözlerimin önünde o kadar sexy idi ki uzun bir günün ardından performans sorunları yaşar mıyım endişem ansızın geride kaldı. Civcivli detayları anlatmayı sevmiyorum ama kendisi inanılmaz derece de profesyonel ve partneri ile aşırı derecede uyumlu bir kadın. Hele sohbeti sanki o konuşsa da sabaha kadar dinlesem saçını okşasam diye içimden geçirdim.
Ez cümle ben hayatımda bu kadar güzel bir 2 saat yaşamadığıma karar verdim a dostlar.
en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz canımın içi. Son cümlen ile sana olan hayranlığımı tavan yaptırdığın ve bu güzel günü bana yaşattığın için teşekkür ederim.
İyi ki seni tanımışım.
Not: filmi izlemeyi unutma tamam mı :=)
Sevgiler.
Ez cümle ben hayatımda bu kadar güzel bir 2 saat yaşamadığıma karar verdim a dostlar.
en kısa zamanda tekrar görüşeceğiz canımın içi. Son cümlen ile sana olan hayranlığımı tavan yaptırdığın ve bu güzel günü bana yaşattığın için teşekkür ederim.
İyi ki seni tanımışım.
Not: filmi izlemeyi unutma tamam mı :=)
Sevgiler.