Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayaldi gerçek oldu Kayla hanim ileım

25 Ara 2020
119
102
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haftasonu üç saatlik buluşma idi dört beş saati buldu,güzel muhabbet,ananaslı votka ve biraz gıybet ile çok keyifliydi.İncall görüşmesi tabii ki,ulaşım rahat park sorunu güvenlik krizi yok,Kartallar yüksek Uçar misali yüksekte idik.Ozel anlara gelince kelimeler yetmiyor ama doggy inanilmazdi.
Delikanlı gibi kadın , dürüst,guler yuzlu hos sohbet,misafirperver.Sozu aldım kendisinden ,gelicegi yeri biliyor .
Opuldun matmazel...Yeni evinde güle güle oturman dileği ile.

Buse35KayLa Çevrimdışı

Buse35KayLa

Forum Destekçisi
17 Şub 2015
3,684
15,795
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Haftasonu üç saatlik buluşma idi dört beş saati buldu,güzel muhabbet,ananaslı votka ve biraz gıybet ile çok keyifliydi.İncall görüşmesi tabii ki,ulaşım rahat park sorunu güvenlik krizi yok,Kartallar yüksek Uçar misali yüksekte idik.Ozel anlara gelince kelimeler yetmiyor ama doggy inanilmazdi.
Delikanlı gibi kadın , dürüst,guler yuzlu hos sohbet,misafirperver.Sozu aldım kendisinden ,gelicegi yeri biliyor .
Opuldun matmazel...Yeni evinde güle güle oturman dileği ile.
Cancazım valla bende cok keyifli akılda kalan güzel zaman gecirdim okadar enerjin güzeldiki sanki ilk defa tanışmıyordumda senelerdir tanıyor gibiydim umarım en kısa sürede tekrar biraraya gelicez seviliyorsun 🥰🥰😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar