erki
Normal Üye
- 5 Kas 2014
- 21
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
Hayal Hanım ile whatsaap üzerinden kolayca iletişime geçtim. Buluşma günümüzü netleştirmemiz sonrasında Hayaller aleminde gezintiye çıktım. Taki buluşma günümüz gelip çatana kadar...
Buluşma günümüzde Hayal Hanım’ın kapıdan içeri girmesi ile birlikte bende elektriklenmeler başladı. Kendisi ufak ufak dokunuşlar ve konuşması ile beni çileden çıkarmak istiyordu sanki. Muazzam vücudu karşımda öylece duruyordu. İçimde bir şeyler alev aldı. Kendisini uyardım. Beni çileden çıkarırsa olacaklardan sorumlu olmayacağımı belirttim. Ama oralı olmadı. O bana atlamadan ben ona atladım.
15 dakika sohbet muhabbet derken birleşivermişiz ki o birleşivermişlik sabaha kadar devam etti. Hayal Hanım ile hayallerimin çok ötesinde manyaklar gibi seviştik. Tenlerimiz adeta alev almıştı. Cayır cayır yanıyorduk. Koltukta, yatakta, duşta, havada, karada, denizde ayna karşısında... Sayısızca birlikte olduk. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjimiz ile ve harika bir ten uyumu yakalayarak çok ama çok keyifli saatleri Hayal tadının çok ötesinde tükettik. Hayal Hanım beni memnun etmek için elinden gelenin çok ama çok ötesinde deliler gibi çaba sarfetti diyebilirim. Ben de kendisini memnun etmek için elimden geleni ardıma koymadım tabii.
Sabah ayrılırken hala ateşli bir şekilde sevişmek birbirine doyamamak... Ahhh
Tadımladım. Deneyimledim. Muazzam bir deneyimdi benim için. Çok ama çok memnun kaldım. Devamı gelecek. Gelmeli. 
Hayatın dibine kadar içinden geçmiş Hayal Hanım’a Hayallerimin ötesinde yaşayabileceğim manyak bir gece yaşattığı için bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim. Yeniden görüşmek üzere...
Buluşma günümüzde Hayal Hanım’ın kapıdan içeri girmesi ile birlikte bende elektriklenmeler başladı. Kendisi ufak ufak dokunuşlar ve konuşması ile beni çileden çıkarmak istiyordu sanki. Muazzam vücudu karşımda öylece duruyordu. İçimde bir şeyler alev aldı. Kendisini uyardım. Beni çileden çıkarırsa olacaklardan sorumlu olmayacağımı belirttim. Ama oralı olmadı. O bana atlamadan ben ona atladım.
Sabah ayrılırken hala ateşli bir şekilde sevişmek birbirine doyamamak... Ahhh

Hayatın dibine kadar içinden geçmiş Hayal Hanım’a Hayallerimin ötesinde yaşayabileceğim manyak bir gece yaşattığı için bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim. Yeniden görüşmek üzere...