Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayal: Adının Hakkını Veren Pembiş

Jack_Frost

Normal Üye
18 Şub 2017
26
42
Cinsiyetiniz nedir?
Hayal'le uzun yıllardır görüşmekteyim. Daha önce yazdığım referansın silindiğini görünce tekrardan yazmayı kendime bir borç bildim.

Hayal gayet canlı ve enerjik bir kadın, sadece görünüş olarak değil, kafa olarak da kendisinden pozitif enerji alabilirsiniz.

Hayal'le sanırım seviştiğimizden çok muhabbet etmişizdir. Adının hakkını verdiğini söyleme sebebim sadece yaşattığı tecrübeler değil, hayal gücünün gerçekten geniş olmasındandır, kendisiyle pek çok farklı konu hakkında muhabbet edebilirsiniz.

Hayal tam bir milf, vücudu ise pek çok genç kıza taş çıkaracak cinsten. yatak performansı ise pek çok genç kızı geride bırakacak kadar iyi. Ayrıca, minyon sevenler için biçilmiş kaftan.

Kendisini kişisel işlerim sebebiyle yakın zamanda ziyaret edemedim ama en kısa zamanda kendisiyle görüşmeyi planlıyorum. Görüşmek üzere Hayal 😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,810
1,542
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayal'le uzun yıllardır görüşmekteyim. Daha önce yazdığım referansın silindiğini görünce tekrardan yazmayı kendime bir borç bildim.

Hayal gayet canlı ve enerjik bir kadın, sadece görünüş olarak değil, kafa olarak da kendisinden pozitif enerji alabilirsiniz.

Hayal'le sanırım seviştiğimizden çok muhabbet etmişizdir. Adının hakkını verdiğini söyleme sebebim sadece yaşattığı tecrübeler değil, hayal gücünün gerçekten geniş olmasındandır, kendisiyle pek çok farklı konu hakkında muhabbet edebilirsiniz.

Hayal tam bir milf, vücudu ise pek çok genç kıza taş çıkaracak cinsten. yatak performansı ise pek çok genç kızı geride bırakacak kadar iyi. Ayrıca, minyon sevenler için biçilmiş kaftan.

Kendisini kişisel işlerim sebebiyle yakın zamanda ziyaret edemedim ama en kısa zamanda kendisiyle görüşmeyi planlıyorum. Görüşmek üzere Hayal 😘
Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar