Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Hay allahım nasıl olumlu referans verdimiz anlamıyorum

Relaksman33

Normal Üye
18 Nis 2021
1
13
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pandeminin ilk zamanları görüştük ince uzun bir kızımız öncelikle ücretin üzerine daha önce belirtmediği taksi ücretini de istedi verdik. Bir telaş içinde pandemi var o kadar zoraki sevişiyor ki, hadi boşalda ben de gideyim kafası zaten hemen saldım evine gitsin, bu kafadaki hatun benle 1 defa görüşür sonra görüşemez. Burada sürekli olumlu yorum yazanları da anlamadım. Ya ben bu İstanbul’da ne hatun varsa denemiş biriyim. Bu işi yapmak istemeyeni hemen anlarım. Gerçekten referans yazıp durmayın.

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Olumsuz referanslar da bir o kadar fazla Ezgi hanım hakkında

LaughTale Çevrimdışı
19 Mar 2021
249
320
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deneyimler ve referanslar kişiye özeldir. O yüzden olumlu veya olumsuz olması gayet doğal. Keşke güzel deneyimleriniz olsaydı da olumlu yazabilseydiniz ama kısmet diyelim :unsure:

Dikkatimi çeken nokta ise daha önce belirtilmeyen bir taksi ücretinin sonradan istenmesi oldu. Şartlar en başından net olarak konuşulmalı ve sonradan sürprizler yaşanmamalı.

Son olarak da dilimizi güzel kullanarak başlıkları açalım lütfen ama ;)

HookahMan Çevrimdışı

HookahMan

HookahMan 💨
7 Ara 2020
201
332
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok geçmiş olsun daha önce bende iletişime geçmiştim olumsuz referansları görünce vazgeçmiştim görüşmekten... en önemlisi görüşme yapmadan önce keşke referanslara bi göz gezdirseydiniz tekrardan geçmiş olsun

TanısanSeversin Çevrimdışı
25 Nis 2021
5
0
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
718
614
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun. şaşırdım doğrusu. ben yazdığım referansın arkasındayım. gittim ve gayet keyifli zaman geçirdim. üstelik tecrübe olarak pek dünki çocuk da sayılmam. neredeyse iki ayrı Ezgi olduğuna inanacağım :unsure:

rivermen Çevrimdışı
15 Eki 2013
70
194
Arkadaşım ben de görüştüm ezgi hanım ile fizik falan gayet fit ve hoş iki saat geçirdim masaj falan da vardı hatta referans ta açmıştım benden sonra referans açan arkadaş masajdan sonra duşta yardım aldığını ezgi hanımın yıkadığını belirtince bozuldum çünkü ben de aynı talep te bulunmuştum kibarca geri çevirmişti 🤔 bu duruma bozulup referansımı da kaldırdım ama sen sadece olumsuz yazmak için yazmışsın bence ..o kadar da kötü değil gayet sexi ve fit bir bayan. Buraya yazarken daha hakkaniyetli olmak lazım bence.

rivermen Çevrimdışı
15 Eki 2013
70
194
Sizin görüşmeniz iyi geçtiyse ne mutlu size ama bu olumsuz referansın hakkaniyetli yazılmadığı kanısına nereden vardınız? Neler yaşadığını yazmış dilinin döndüğünce. Üslup olarak biraz daha farklı olabilirdi ama daha önceden mutabık kalınmayan ücret talepleri ya da "hadi bitir de gidelim" tarzı yaklaşımlar nezaketi ne kadar hak eder, o da ayrı bir konudur.

Bu forumda misafirini memnun etmek için çaba gösteren onca zarif hanımefendiye haksızlık olur her şeyden önce, neyse doğrusu yazılmalı. Konuyla ilgisi olmayanların da buna saygı duyması gerekir.
18 Nisan üyelik tek mesaj sadece eleştiri bana objektif gibi gelmedi . Fikrimi belirtmemden sen niye rahatsız oldun onu da anlamadım..sana yapılan bir eleştiri yok🤔

Long_Ranger Çevrimdışı
21 Nis 2021
93
179
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yukarıda arkadaşlar olumsuz referans açmak için açmışsın demiş ama. Ben öyle olduğuna pek ihtimalde vermiyorum. Kaldı ki hanımefendinin referanslarına bakıldığında 10 tanesi olumluysa 5 tanesi olumsuz. Çoğu bayanın referansından böyle bir istatislik yok. Bunada dikkat çekmek gerek. Yeni üye olmuş birinin olumsuz refarans hakkı yokmu bu forumda onuda merak ettim. Kaldı ki günün sonunda yine üyelerin linç yemesi kaçınılmaz. Bu forumun fıtratında var. Neyse asıl mesele hanımefendi böyle olumsuz yorumlara açıklayıcı cevap vermek yerine sadece atasözleri ile geçiştirmesinide bu gözler gördü. Benim görüşmem olumlu geçti diye herkesin görüşmesi olumlu geçecek diye bir kural yada kaide yok. Artık şu önyargıları bir kenara atıp yeni üye olmuş kişilere biraz daha saygılı davransak mı acaba diyorum.

EZGİM Çevrimdışı
17 Kas 2020
387
754
Pandeminin ilk zamanları görüştük ince uzun bir kızımız öncelikle ücretin üzerine daha önce belirtmediği taksi ücretini de istedi verdik. Bir telaş içinde pandemi var o kadar zoraki sevişiyor ki, hadi boşalda ben de gideyim kafası zaten hemen saldım evine gitsin, bu kafadaki hatun benle 1 defa görüşür sonra görüşemez. Burada sürekli olumlu yorum yazanları da anlamadım. Ya ben bu İstanbul’da ne hatun varsa denemiş biriyim. Bu işi yapmak istemeyeni hemen anlarım. Gerçekten referans yazıp durmayın.
Beyfendi biz sizinle nezaman gorusme sagladik ayrica ben ince uzun biri degilim gorusme yaptiginiz kisi ben degilim burdan ortya çıkıyor benim olmadigim ayrıca belirtmedigim bir ücreti karsi taraftan kesinlikle istemem yazış amacınızı kesinlikle ortada madem biz siz gorusme saglamışız iddaniza gore nerde nezaman gorusme sagladik onlarida yazarsaniz ve benimle ilgili ayrintilari yazdığıniz hicbirseyi kabul etmiyorum çünkü gorusme yaptıginiz kisi ben degilim sessizligimi koruyup cevap vermicektim ama surekli haksiz yere hakkimda yazilanlara daha fazla sessiz kalamadim benimle gorusme yapan kisiler veya beni taniyan kisiler kesinlikle ole bir kisilikte olmadigimi biliyorlar yazdginiz hicbir seyi kabul etmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar