Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harikalar diyarı ❤️

Jadou

Normal Üye
2 Kas 2017
36
59
Cinsiyetiniz nedir?
Sıcağı sıcağına dudaklarımda kalan tad gitmeden yazmak istedim. Şule ile 2 saatlik bir görüşme yaptım iletişim vs. Dört dörtlük ama bu klasikleşen sözlerin çok ötesinde yaşadıklarım bir an dünya ile ilişiğiniz kesiliyor onun kollarında iken sevgilin gibi öpüyor kokluyor sevişiyor saatler sürsün bitsin istemiyorsun… orkide gibi narin ve duru bir güzelliği var öpmelere sevmelere doyamazsınız gençliğinin vermiş olduğu diri bşr vücut dişiliği ile birleşince ortaya çıkan sonuç anlatılmaz ben inanılmaz keyif aldım kendisine ba yıl dım. Bu mecrada her ne arıyorsanız bir fazlasını baby şulede bulacaksınız. Bana yaşattığın muhteşem 2 saat için sana çok teşekkür ederim ❤️

Bu şarkı resmen senin için yazılmış :))) dinler dinler senle yaşadıklarımı hatırlar bir sonraki görüşme için gün saymaya başlarım artık 😘

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
403
609
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel referans icin tesekkurler 👏

ŞULE BEBEK Çevrimdışı
20 Eki 2023
104
1,350
Sıcağı sıcağına dudaklarımda kalan tad gitmeden yazmak istedim. Şule ile 2 saatlik bir görüşme yaptım iletişim vs. Dört dörtlük ama bu klasikleşen sözlerin çok ötesinde yaşadıklarım bir an dünya ile ilişiğiniz kesiliyor onun kollarında iken sevgilin gibi öpüyor kokluyor sevişiyor saatler sürsün bitsin istemiyorsun… orkide gibi narin ve duru bir güzelliği var öpmelere sevmelere doyamazsınız gençliğinin vermiş olduğu diri bşr vücut dişiliği ile birleşince ortaya çıkan sonuç anlatılmaz ben inanılmaz keyif aldım kendisine ba yıl dım. Bu mecrada her ne arıyorsanız bir fazlasını baby şulede bulacaksınız. Bana yaşattığın muhteşem 2 saat için sana çok teşekkür ederim ❤️

Bu şarkı resmen senin için yazılmış :))) dinler dinler senle yaşadıklarımı hatırlar bir sonraki görüşme için gün saymaya başlarım artık 😘
Yaa teşekkür ederım tatlım 😛😘😘😘😘

moneymaker

Normal Üye
16 Mar 2024
29
25
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler. Çok yakında görüşücem kendisiyle 😈

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar