Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika vucut, opmeye doyulmayan dudaklar

AlexWalker

Normal Üye
24 Şub 2025
3
25
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fit, sportif vucut seven birisi olarak, Busenin profili cok dikkatimi cekmisti. Forumda suana kadar daha fazla dikkatimi ceken birisi olmadi. Kiyafetleri pozlari cok seksi. Birkac ayligina turkiyeye geldim daha erken de gorusebilirmisim diyorum. 2 saat gorusme gerceklestirdik. Oldukca cana yakin ve ilgili birisi. Yatakta istediginiz pozisyonu yapiyor. Memeleri ve dudaklari harika. Oldukca konuskan birisi. Dirty talk tadindaydi. Blowjob harikaydi. Ben cok begendim. Bir de ek servis ekledik cok guzel oldu. Ek servisleri de baya guzel. Beyaz ten ve fit vucut sevenler kesinliklere kesinlikle tavsiye ederim. Fotolarinda tarih yaziyor. O tarihten bu yana ben de degistim. Kucuk bir not olsun. Genel herseyi dusununce ufak bir detay o :) Ben dudaklarini ve memelerini opmeye doyamadim. Memeleri yumusacik. Hele ayrilkenki son opusme kapidan cikasinizi getirmiyor :) Bir sure daha TRdeyim. Aklimda bir kisi daha var ama belli olmaz belki ikimiz de musait olursak bir daha gorusebilirim :)

Benim gibi forumu gec kesfedenlere not: telegramdan bulunan numarada fotograftan farkli kisi gelince artik buseyle gorusmeye karar verdim. Internetten bireyselim diyenlere inanmayin forumdakilerle bulusun derim :)

Elnesri

Normal Üye
11 Mar 2025
7
1
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aklımda bir güzel . peşine düşen pişman olmaz gibi

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,822
8,046
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar