Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika oral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
651
863
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tşkrlr…………………………………….

30 Nis 2022
77
90
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu referansı yazmak epey zor olmuştur sizin için. Okuması zorlayıcı bir metin ama emeğinize sağlık.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
403
609
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rena hanım kibar birisi. Evi ve konumu güzel. Oralda çok başarılı👍👍👍
Acikcasi konu basligindan sonra beklenti ile girdim de masallah hic referans olmamis sanki 😊 genede zaman ayirmissin bize faydasi olmasa da tesekkurler

ROJDA Çevrimdışı
10 Ara 2023
8
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,790
8,036
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

caporegime Çevrimdışı
16 Ara 2023
66
86
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya ben şunu anlamıyorum bu şekilde kısa referans yazanlara kendimizce taşlama (mizah ,espri , makara- kukara ,gülmek , eğlenmek için yapılan bir takım eylemler..aşağılayıcı ve ya nefret söylemi içeren şeyler değil yani)yaparak yorum yazıyoruz R..f.s i.n t.ş.k ve benzeri gibi ….

Başka bir pembişe kısa veya değişik yazılan referansada buna benzer şekilde yorum yaptım , başkalarında aynı şekilde yorumlar yaptı ve … hemen sanki biz insanları aşağılamış ötekileştirmiş kötülemiş gibi tepkiler aldık hatta muhalif olduk 😁… ya neye muhalif olalım adam demiş gittim gördüm iyiydi diye …biz de demiyoruz ki sanki gitmedin görmedin kötüydü diye tutturmuyoruz ki böyle bir savunmamız yok ki muhalif densin bizim gibilere🤪

Yakında şöyle referanslar olacak ;
Başlık : Bir kadın gördüm
İçerik : evet Ayşe yi gördüm bir kadındı…

😆😆😆

12 Şub 2022
131
166
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sizde diğer kalan 50 tane referansima bakınız buna bakmak zorunda değilsiniz değil mi benim referansım cevap yazmak zorunda değilsiniz doğal olarak beni ilgilendirir sizin karisacaginiz bı durum yok ortada sizede iyi akşamlar
Bu mantığı anlamadim? Sizin referansinizi biz okumayalim o zaman sadece siz okuyun. Yorum da yapmayalım çünkü referans sizin referansiniz oyle değil mi?

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu arada daha sakin olmanızı tavsiye ederim. Çok iyi sakinlestiriciler var tavsiye ederim. Bu arada isim gücüm var siz derdine düşmeyin.
Olduğundan belli çok meraklisiniz buralara belliki baksana işinizden gucunuzden maşallah bakıp çıkıyorsunuz 😅😅😅yalnız sakinlestirici konusuna gelirsek bence sizin ihtiyaciniz var her şeye muhalefet olan sizsiniz sakın olun

12 Şub 2022
131
166
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazım dilinize bakiyorum yazım hatalarınıza bakiyorum kızdım kendime. Ben sizinle tartışmam hanimefendi. Tamam siz haklısınız. Mahalle ağzıyla tartışmam ben.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar