Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Rena hanım kibar birisi. Evi ve konumu güzel. Oralda çok başarılı![]()
P.İ.T.Rena hanım kibar birisi. Evi ve konumu güzel. Oralda çok başarılı![]()
Akıcı her detayıyla insanlari bilgilendiren referans olmuş ama bu kadar uzun yazmayın okurken yoruluyor bence okuyanlar
Acikcasi konu basligindan sonra beklenti ile girdim de masallah hic referans olmamis sankiRena hanım kibar birisi. Evi ve konumu güzel. Oralda çok başarılı![]()
Bunu bile akıl edemeyip zahmet etmeyip yazamayan insanlar var malesef haklısınızAkıcı her detayıyla insanlari bilgilendiren referans olmuş ama bu kadar uzun yazmayın okurken yoruluyor bence okuyanlar
Guluncek yada alay edilecek bı durum yok dusunemeyen akıl zekası yerinde olmayan insanlar bunu bile yazamıyor malesef dusunlesi yeterli
Estağfurullah yanlış anlaşıldıysam özür dilerimGuluncek yada alay edilecek bı durum yok dusunemeyen akıl zekası yerinde olmayan insanlar bunu bile yazamıyor malesef dusunlesi yeterli![]()
Bu referansı yazmak epey zor olmuştur sizin için. Okuması zorlayıcı bir metin ama emeğinize sağlbunu dahi yapamayanlar var malesef bencede ellerine sağlık![]()
Bu mantığı anlamadim? Sizin referansinizi biz okumayalim o zaman sadece siz okuyun. Yorum da yapmayalım çünkü referans sizin referansiniz oyle değil mi?Sizde diğer kalan 50 tane referansima bakınız buna bakmak zorunda değilsiniz değil mi benim referansım cevap yazmak zorunda değilsiniz doğal olarak beni ilgilendirir sizin karisacaginiz bı durum yok ortada sizede iyi akşamlar
Siz okumasanzda olur çok önemli değil yaniBu mantığı anlamadim? Sizin referansinizi biz okumayalim o zaman sadece siz okuyun. Yorum da yapmayalım çünkü referans sizin referansiniz oyle değil mi?
Başka işiniz gücünüz kalmadı gelip bunlara mi bakuyorsunuz garipBu mantığı anlamadim? Sizin referansinizi biz okumayalim o zaman sadece siz okuyun. Yorum da yapmayalım çünkü referans sizin referansiniz oyle değil mi?
Neye bakmaliydim? Bir tavsiyeniz varsa ona uyayim.Başka işiniz gücünüz kalmadı gelip bunlara mi bakuyorsunuz garip![]()
Bu arada daha sakin olmanızı tavsiye ederim. Çok iyi sakinlestiriciler var tavsiye ederim. Bu arada isim gücüm var siz derdine düşmeyin.Başka işiniz gücünüz kalmadı gelip bunlara mi bakuyorsunuz garip![]()
Olduğundan belli çok meraklisiniz buralara belliki baksana işinizden gucunuzden maşallah bakıp çıkıyorsunuzBu arada daha sakin olmanızı tavsiye ederim. Çok iyi sakinlestiriciler var tavsiye ederim. Bu arada isim gücüm var siz derdine düşmeyin.
24 saat ..... Sitelere giripte bakmak moda sizin için belliki gözünüzü doyurun bol bolNeye bakmaliydim? Bir tavsiyeniz varsa ona uyayim.
He he yav heYazım dilinize bakiyorum yazım hatalarınıza bakiyorum kızdım kendime. Ben sizinle tartışmam hanimefendi. Tamam siz haklısınız. Mahalle ağzıyla tartışmam ben.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!