Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika Kadın

chewbacca Çevrimdışı
2 Eyl 2021
3,606
2,848
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba değerli forum üyeleri,

Bugün sevgili @Rena Yasmin ile iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Sıcağı sıcağına yazayım dedim. İş yoğunluğundan sıkılıp görüşme arayışına başladım. @renaHanıma yazdım.

iletişim:

çok hızlı geri dönüş yaptı. randevu olusturmakta hiç zorlanmadı.

evin konumu çok kolay bir lokasyonda. Ben toplu taşıma twrcih ettim ve sizede toplu taşımayı öneririm. Metrobüs ile beykent durağına çok yakın.. kendi aracı ilr gudecekler için ise bölgede park yeri sıkıntılı. Arac yoğunluğu fazla olan bir semt.

Ev:

ev merkezi cadde üzerinde. @Rena Yasmin yönlendirmesi ile hızlıca bulunabilecek bir yerde. Giriş çıkışı problemsiz. Ev derli toplu ve düzenli. İkramlar yerinde ve yeterli..

@Rena Yasmin pozitif kıpır kıpır bir pembiş. Daha kapıdan içeri girerken pozitif enerjisi ile size yabancılık hissettirmiyor. İlgi alakası hep üzerindeydi. Ortamı ısıtmaya başladığında ise kız arkadaşınız gibi hissettiriyor. Özel anlarda ise oral performansı harika, dayanmak çok zor. Sevişme sırasında uyumu müthiş . Bana 2 saat yetmedi diyebilirim, daha uzun zaman gerekiyor.. yanından mutlu ve memnun ayrıldım. Yeniden görüşürmüyüz kesinlikle görüşmeyi çok isterim. Bu kez daha uzun bir program ile tabii .

Kısacası kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim, tanımalısınız bu harika kıpır kıpır pembişi.

Son olarak yaşattığın herşey için çok teşekkür ederim @Rena Yasmin 🌹❤️

Rena Yasmin Çevrimdışı

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,336
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba değerli forum üyeleri,

Bugün sevgili @Rena Yasmin ile iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Sıcağı sıcağına yazayım dedim. İş yoğunluğundan sıkılıp görüşme arayışına başladım. @renaHanıma yazdım.

iletişim:

çok hızlı geri dönüş yaptı. randevu olusturmakta hiç zorlanmadı.

evin konumu çok kolay bir lokasyonda. Ben toplu taşıma twrcih ettim ve sizede toplu taşımayı öneririm. Metrobüs ile beykent durağına çok yakın.. kendi aracı ilr gudecekler için ise bölgede park yeri sıkıntılı. Arac yoğunluğu fazla olan bir semt.

Ev:

ev merkezi cadde üzerinde. @Rena Yasmin yönlendirmesi ile hızlıca bulunabilecek bir yerde. Giriş çıkışı problemsiz. Ev derli toplu ve düzenli. İkramlar yerinde ve yeterli..

@Rena Yasmin pozitif kıpır kıpır bir pembiş. Daha kapıdan içeri girerken pozitif enerjisi ile size yabancılık hissettirmiyor. İlgi alakası hep üzerindeydi. Ortamı ısıtmaya başladığında ise kız arkadaşınız gibi hissettiriyor. Özel anlarda ise oral performansı harika, dayanmak çok zor. Sevişme sırasında uyumu müthiş . Bana 2 saat yetmedi diyebilirim, daha uzun zaman gerekiyor.. yanından mutlu ve memnun ayrıldım. Yeniden görüşürmüyüz kesinlikle görüşmeyi çok isterim. Bu kez daha uzun bir program ile tabii .

Kısacası kesinlikle görüşmenizi tavsiye ederim, tanımalısınız bu harika kıpır kıpır pembişi.

Son olarak yaşattığın herşey için çok teşekkür ederim @Rena Yasmin 🌹❤️
Rica ederim her zaman beklerim 🥰

AydınEsn

Normal Üye
18 May 2023
28
20
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hızlı randevular benim gibi zaman kısıtı ve ani kararlar veren kişiler için büyük kolaylık. Paylaşımınız için teşekkürle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar