Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika Hanım ile Harikalar Diyarında Mutlu Saatler

Gezginn Çevrimdışı
2 Eyl 2017
87
125
Cinsiyetiniz nedir?
@Harika Ayça Hanım ile haftaiçi görüşmek için hızlıca randevumuzu oluşturduk.
Kabul ettiği için çok teşekkür ederim. Kendisi hakkında yazılan referansların eksiği var fazlası yok.
Evi, Ankara’nın şehir merkezine biraz uzak ama ulaşımı kolay bir rezidans, giriş çok güvenli.
Kendisi, beraber geçirdiğimiz süre içerisinde misafirperver, samimi, güleryüzlü hareketleri ile ilgisini hiç eksik etmedi.
Özel anlarda ve aralardaki dinlenmeler esnasında dahi sizi memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
@Harika Ayça Hanıma, kendisini tanıma fırsatı vermesi sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile ilk fırsatta tekrar görüşeceğim.
Beraber geçirdiğimiz zaman içerisinde güleryüzü, misafirperverliği ve samimiyeti için çok teşekkür ederim.
İyi ki tanımışım.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,916
8,081
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
250
752
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kabul ettiği için çok teşekkür ederim. Kendisi hakkında yazılan referansların eksiği var fazlası yok.
Evi, Ankara’nın şehir merkezine biraz uzak ama ulaşımı kolay bir rezidans, giriş çok güvenli.
Kendisi, beraber geçirdiğimiz süre içerisinde misafirperver, samimi, güleryüzlü hareketleri ile ilgisini hiç eksik etmedi.
Özel anlarda ve aralardaki dinlenmeler esnasında dahi sizi memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.
@Harika Ayça Hanıma, kendisini tanıma fırsatı vermesi sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Kendisi ile ilk fırsatta tekrar görüşeceğim.
Beraber geçirdiğimiz zaman içerisinde güleryüzü, misafirperverliği ve samimiyeti için çok teşekkür ederim.
İyi ki tanımışım.
@Gezginn Canımsın sen benim ,iyiki bende seni tanımışım.. Yüreğinin güzelliğinden mükemmel karakterinden etkilenmemek mümkün değil ..
En yakın zamanda görüşmek dileğiyle teşekkür ediyorum tatlım 🥰💋

HARİKA Çevrimdışı
29 May 2023
250
752
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İyi ki tanımışım.
Özlendin tatlım 💋❤️💃

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar